Принц Хари и Меган извършили нещо чудовищно, британското семейство се тресе от страх

Принц Хари и Меган извършили нещо чудовищно, британското семейство се тресе от страх

Оказва се, че херцозите на Съсекс подложили на истински тормоз дори кралица Елизабет II преди да умре

Принц Хари и Меган Маркъл продължават да са трън в очите на британското кралско семейство, след като решиха да напуснат монархията и да се наслаждават на живота в САЩ.

Болната от рак Кейт Мидълтън преминава през ада, ето какво я застигна

Херцозите на Съсекс обаче провокирали тежък страх и параноя у семейството с рояли. 

Двамата се превърнали в истинска персона нон грата, защото направи нещо кошмарно, което и до ден днешен държи всички роднини на Хари далеч от тях като дявол от тамян.

Нов тежък удар за Кейт Мидълтън, Великобритания е в шок СНИМКИ

Кралският експерт Фил Дампиър каза, че проектите, интервютата и коментарите на херцога и херцогинята на Съсекс са накарали кралското семейство да бъде предпазливо и „вече да не им се доверява“, точно както направи кралица Елизабет II преди смъртта си, съобщава Mirror .

Фил Дампиър каза, че членовете на кралското семейство са отказали да общуват с принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, защото се страхуват, че в крайна сметка ще разкрият някакви тайни в техните програми Netflix или в друг проект.

Според експерт двойката толкова много е притеснявала покойната кралица Елизабет II, че тя дори е избягвала публични снимки с тях или с децата им принц Арчи и принцеса Лилибет.

„Големият страх, който имаше покойната кралица и който има кралят сега, е, че когато Хари и Меган се появят, те обикновено се появяват с някакъв екип на Netflix или техен фотограф. Винаги има чувството, че каквото и да се случи, каквито и дискусии да има, рано или късно ще свърши в програма или в някакъв подкаст. И тук, за съжаление, доверието е изчезнало; кралското семейство просто не вярва на Хари, още по-малко на Меган“, обясни Дампиър

И Хари изглежда разбира това. След публикуването на противоречивите мемоари на Спейр, друг кралски експерт, Робърт Хардман, отбеляза:

„Проблемът, който съществува в момента, е, че все още има проблем с доверието. Хората все още са много наранени, особено принц Уилям, от всички тези интимни, лични семейните моменти от детството се разляха.”

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай