logo

Психотерапевти алармират: Ако партньорът ви прави това, бягайте!

Психотерапевти алармират: Ако партньорът ви прави това, бягайте!

Психотерапевтите Бетси Чунг и Сабрина Зохар, както и треньорът по връзки Меган Векс, споделиха как да разпознаят опасен знак в спътника ни, използвайки примера на романтичната връзка на рапъра Кание Уест, предава

Психотерапевтите Бетси Чунг и Сабрина Зохар, както и треньорът по връзки Меган Векс, споделиха как да разпознаят опасен знак в спътника ни, използвайки примера на романтичната връзка на рапъра Кание Уест, предава Daily Mail.

Меган Векс смята, че Кание Уест от няколко години проявява склонност да контролира гардероба и външния вид на своите избраници. И така, актрисата и модел Джулия Фокс и телевизионната звезда Ким Кардашиян, на които Уест постоянно помагаше да избират тоалети за излизане, попаднаха под влиянието на рапъра. Терапевтът нарече това поведение проява на нарцистичната личност и използването на спътници за поддържане на собствения им имидж.

Психотерапевтът Сабрина Зохар се съгласи с нея. Тя добави, че желанието за промяна на външния вид на партньора е нездравословно, особено ако подобно поведение стане обичайно.

Бетси Чанг обясни, че желанието да се контролира външния вид на партньора може да възникне от напомпана самонадеяност и увереност в превъзходството на собствените вкусове. Освен това понякога подобно поведение се продиктува от неспособността да се толерира несигурността и желанието да се контролира всяко малко нещо в живота ви и в живота на близките. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Абе

Абе 15.08.2023 19:45

Да не се прави на луд

Кви

Кви 15.08.2023 19:46

Засукани гаджета има

Тия

Тия 15.08.2023 19:46

Тука пасти да ядат

???

??? 15.08.2023 19:57

Ами те всички мъже искат да контролират, командват и прочие жената до себе си

Чеп

Чеп 16.08.2023 4:14

Психясали психотерапевти. Какви партньори, бе?! Жената трябва или да те слуша и уважава, както е по Божиите заповеди, или шут в главата, и чупка! Разбира се, че ще и контролирам външния вид! Няма да тръгне натокана като за лов за баджанаци по улиците!

пешо

пешо 16.08.2023 7:53

Всеки си има трески за дялане .

Ако

Ако 16.08.2023 12:22

партньорът иска да ходи гол в църквата ?