logo

Случайна среща преди 28 години преобърна живота на две двойки близнаци

Случайна среща преди 28 години преобърна живота на две двойки близнаци

Момичетата отиват с майка си на фестивал за близнаци, защото искат да се запознаят с нови приятели и да се забавляват

Тъй като по света няма много близнаци, които са се оженили за други близнаци, всяка подобна история привлича много внимание. Все пак на хората им е интересно да разберат как близнаците не се бъркат един друг, как живеят заедно и как изглеждат децата им.

Братята близнаци Дъг и Фил се запознават със сестрите близначки Джил и Джена в далечната 1991 година. Срещата им е напълно случайна.

Момичетата отиват с майка си на фестивал за близнаци, защото искат да се запознаят с нови приятели и да се забавляват. И дори не са подозирали, че това пътуване ще преобърне живота им, пише "Дейли мейл".

Историята на това семейство с 3 двойки близнаци ще ви шокира СНИМКИ

Сестрите искали да си направят няколко снимки за спомен, но точно в този ден апаратът им решил да им прави номера. В този момент покрай тях минали братята Дъг и Фил. Те сами предложили помощта си и бързо успели да завържат приятен разговор с младите дами.

След това близнаците разменили телефоните си и се уговорили да се срещнат и друг път.

Първата стъпка, разбира се, направили момчетата. Дъг се обадил на Джил и си уговорили среща. Отначало всички се чувствали много неудобно. Каква е тази четворна среща? Много скоро обаче се отпуснали, почувствали се в свои води и започнали да разговарят.

Как живее едно нестандартно семейство, в което най-добрата приятелка на дъщерята ѝ стана мащеха  (СНИМКИ)

Срещите продължили няколко месеца, докато братята не се решили на по-сериозна стъпка. Те купили билети за круиз по Карибско море и поканили сестрите със себе си. Момичетата смутено приели поканата.

Именно по време на пътуването близнаците най-накрая се разделили на двойки. Дъг избрал Джил, а Фил - Джен.  

Няколко месеца след съдбоносното пътуване братята направили предложения за брак на близначките. Но ги предупредили, че първо трябва да завършат колежа и чак след това ще се оженят.

Куриоз! Младоженци се разведоха два часа след сватбата, заради...

Така и станало. И през 1992 г. влюбените вдигнали двойна сватба.

28 години по-късно те все още са заедно. Двойният съюз се оказал много силен. Днес, разбира се, близнаците са остарели, но не спират да се обичат.

32-годишна девствена православна още се пази за съпруг, защото... (СНИМКИ 18+)

Всички живеят под един покрив в малко градче в американския щат Айдахо. 

Дъг и Джил имат дъщеря - Райли, а Фил и Джена - син на име Тим. Децата, които са почти на една и съща възраст, си приличат страшно много и мнозина смятат, че са близнаци.

Трудно е да се повярва, но самите близнаци все още понякога се бъркат. Случва се Джил да влезе в кухнята и в гръб да обърка Фил с Дъг.

Откриха уникална книга с "30 правила как да запазим мъжа си" - жените са шокирани

Тя се приближава до него, за да го прегърне и чак тогава разбира, че това не е нейният съпруг. 

Понякога пък братята си правят умишлени шеги със съпругите си и се преструват един на друг. С всеки следващ път обаче номерът им минава все по-трудно, защото с годините сестрите са им научили и кътните зъби. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай