logo

Сълзи и предателство: Тези зодии ще загубят сродната си душа

Сълзи и предателство: Тези зодии ще загубят сродната си душа

Астролозите предричат, че ги очаква самота и трудни разговори

Астролозите вече са готови с прогнозата си за последната седмица на месец март. Те предупреждават представителите на два зодиакални знака, че ще се сблъскат с много сълзи и самота. 

6 зодии ще се радват на щедрите подаръци на Съдбата цяла пролет

Те рисуват да загубят най-близкия си човек, а не е изключено дори да се сблъскат с предателство през идните дни. 

Според експертите представителите на тези две зодии трябва да бъдат наистина много внимателни, защото вероятността да бъдат наранени е огромна. Чакат ги тежки разговори и доста важни решения за бъдещето.

Близнаци

Близнаците ще имат тежка седмица. Те ще се сблъскат с проблеми, които ще засегнат личния им живот. Може би ще имате голям спор с половинката. Близнаците просто няма да могат да избегнат скандалите, ако не започнат да уважават повече половинките си. 

Астролозите съветват Близнаците да изхвърлят ненужните емоции и да оценят трезво поведението си. Може би причината за много от кавгите ви е у вас и начина, по който карате половинката ви да се чувства. Започнете да цените любимия човек и ще можете ад избегнете самотата.

Дева

Девите трябва да обърнат внимание на поведението на сродната си душа. Може би ви лъжат. Погледнете по-отблизо нещата  и се опитайте да разберете каква е причината за измамата. Има вероятност вашият любим човек да има афера. 

Не бива обаче да изгаряте всички мостове, преди да сте сигурни в предателството. Астролозите съветват Девите да разберат всички подробности, защото може да се окаже, че става въпрос за доста двусмислена ситуация. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

anononimen

anononimen 18.03.2023 14:41

licni afei ne se interesuvame stiga rabira se da ne zasygat men po vsekav aspet za greski sme se ixvinili i to vocute dori iskandalno

anonimen

anonimen 19.03.2023 10:17

ne se pritesnyavame ako srodnata dusha slusha horata a ne vervame

Gerytoo2

Gerytoo2 20.03.2023 2:35

Смело селооо