Тези 4 грешки могат да съсипят всяка среща!

Тези 4 грешки могат да съсипят всяка среща!

Разберете кои са те, за да не ги допускате

Всеки – без значение дали е мъж или жена, иска да открие истинската любов. Не е тайна, че всичко започна с опознаването на другия човек. 

А това се случва постепенно.

Когато връзката тепърва започва всяка среща крие много клопки. Оказа се, че мнозина допускат куп грешки по време на първите срещи.

Затова от jenata.blitz.bg решихме да съберем най-често допусканите грешки, заради които съсипваме шансовете си да намерим истинската любов.

Ето кои са най-често срещаните грешки, които правим на първа среща:

Първо – не говорете твърде много за предишните си отношения. И още повече не обвинявайте бившия за всички грехове на света. 

Не забравяйте, че всичко, което кажете впоследствие, може да бъде използвано срещу вас - например по време на кавга. Дозирайте информацията и не забравяйте, че „много знания са много мъки“.

Не измъчвайте половинката си (бъдеща или настояща) със спомени за предишната си любов, но и не изтръгвайте подробности от миналата му любов. Много по-добре е, ако на среща човекът срещу вас мисли само за вас. 

Е, ако самият човек няма нищо против да се оплаче, то го изслушайте, но знайте, че това е опасен симптом. Може би той все още не се е отказал от предишния роман и мислено продължава да подрежда нещата с бившата си любов.

Второ, не организирайте финансов разпит на вашия събеседник. Да правите доклад за доходите на събеседника си и кариерните му постижения е просто неприлично.

Можете да разберете нивото на благополучие на вашия бъдеща партньор без да прибягвате до директни въпроси. Просто погледнете подробностите му. 

Качеството на дрехите и обувките, готовността да плати за съвместното забавление (разбира се, в рамките на разумното), подаръци - всичко това ще разкаже за бъдещия ви партньор много повече от всякакви думи.

По същия начин не говори много за работата си. Ако не работите в една сфера, малките детайли от ежедневните ви дейности и всичките работни спорове няма да са много интересни за вашия спътник.

Най-добре е да разкажете няколко смешни случая, ако разбира се, вашият партньор има чувство за хумор.

Е, последното нещо, което трябва да правите, е да се оплаквате цяла вечер на шефа и колегите си. В края на краищата една среща е преди всичко ваканция.

Трето – не забравяйте за правилата за добра форма в разговора. Вашето внимание трябва да е фокусирано върху половинката, с която се срещате, в противен случай няма смисъл да излизате заедно. 

Следователно телефонът е най-добре да бъде изключен и да се съсредоточите върху това да опознаете човек отсреща.

Четвърто – въздържайте се от критикуване на маниерите и навиците на придружителя си… или поне докато не се опознаете достатъчно добре. 

Коригирането на речевите грешки, осмиването или обезценяването на хобита и постижения на други хора е най-малкото неучтиво, а също така не е най-добрият начин да се сближите с човека, с когото излизате.

Не забравяйте, че демонстративната арогантност не краси дори привлекателните хора.

Ако човекът не ви хареса, то е по-добре е да приключите срещата под правдоподобен предлог.

Освен това, когато отивате на среща, вземете предвид къде и кога ще се осъществи тя. С други думи – не носете високи токчета, ако планирате дълга разходка. Дискомфортът няма да ви позволи да се отпуснете и да се забавлявате добре. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай