logo

Това са най-ревнивите зодии, бягайте от тях

Това са най-ревнивите зодии, бягайте от тях

Те са способни на какво ли не и са истински ураган от емоции

Астролозите посочиха кои три знака са наистина най-ревнивите от всички дванадесет. Това е заложено и е в тяхната природа.

Мъжете от тези 4 зодии все нямат пари и това си е!

Експертите са единодушни, че тези хора са толкова недоверчиви към половинката си, че са способни на какви ли не циркове и драми.

Според експертите всеки, който има връзка с някой от представителите на тези три зодии, трябва да е много внимателен, защото може да заживее в истински емоционален затвор и да си скъса нервите.

Водолей

Мъжете от тази зодия нямат против те да кривнат, но стигне ли се до това тяхната половинка да им изневери, става страшно. Това е напълно забранено и е възможно да предизвика истинска агресия у Водолея, до такава степен, че дори да нарани физически някого. Тук изборът си е ваш – ще търпите ли подобна ревност или ще си отидете.

Козирог

 Експертите са категорични, че те са много честни в отношенията си. Заподозрат ли предателство, може да наемат дори детектив, който да следи и да докладва всяка дреболия. Те нямат нищо против да проверяват телефона ви. Козирозите ще направят всичко, за да разберат какво криете от тях. Те не биха изневерили, защото семейството е много важно за тях.

Везни

Не е тайна, че Везните са много любвеобилна зодия, способна на много предателства. Тези мъже са на мнението, колкото повече жени, толкова по-добре. Те нямат против да гледат как половинките им се забавляват с други мъже. Ако разберат, че го правите тайно обаче, няма да ви простят. За тях са изключително важни откритостта в отношенията./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай