logo

Жените от тези 4 зодии остават стари моми

Жените от тези 4 зодии остават стари моми

Проверете дали вашият е сред тези знаци

Много хора не могат да открият сродната си душа и един цял живот не им стига за това. Понякога пък някои се налага да направят избор между любовта и кариерата.

Внимавайте, това са трите най-завистливи зодии

Астролозите са направили връзка между това какъв е зодиакалният знак на една жена и това дали тя ще остане стара мома.

Разберете кои представители на зодиака са предразположени към самотата и има огромен шанс да си останат сами в следващите редове.

Тези зодии са най-злите, ето защо всички ги мразят

Везни

Този знак от Зодиака трудно взима сериозни решения. Тези хора често не могат да се разберат със себе си и не знаят какво искат от живота и от едни отношения. Везните се съмняват в чувствата си към половинката – днес обичат, утре вярват, че не. Именно заради това им е трудно да задържат някого до себе си.

Стрелци Тези хора умеят да се наслаждават на живота и да улавят всяка емоция. Стрелците имат много мимолетни връзки, но не биха допуснали да затънат в ежедневната рутина. Свободата за тях е буквално всичко. Тези хора винаги остават себе си, не се променят заради другите и любовта. Готвенето и чистенето не са за тях, те са създадени за приключения.

Близнаци

Обичат да са център на внимание и винаги се обграждат с много хора. Всъщност те се страхуват да останат сами, но не и когато започнат да бъдат ограничавани в действията си. Това води до много кавги и разногласия. Много Близнаци избират самотата, за да си починат от хората.

Скорпиони

В този случай причината за самотата е самата природа на Скорпионите. Ревност, скандали, негодувание, провокация и манипулация. В една връзка техният характер е непоносим и ако има герой, който може да издържи на всичко това, тогава самотата може да бъде избегната. Представителите на този знак са много горди и обикновено избират да са сами пред това да се съобразяват с някого.

Водолей

Водолеите обичат свободата и щ ценят, но връзките също са важни за тях. Ако има избор между свобода и взаимоотношения, тогава разбира се те ще изберат свободата. За да бъде в дълга и сериозна връзка, половинката на Водолея трябва да му дава много свобода и да не го ограничава в нищо. Представителите на тази зодия никога не скучаят, дори и сами успяват да се забавляват чудесно. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Дон

Дон 26.10.2022 10:12

Да ама НЕ, този път не познахте глупаци.

Интересна

Интересна 27.10.2022 20:46

статия. По някаква случайност 99 процента от приятелките ми са били от скорпион и водолей. Мале леле колко са разкрепостени…

Alina

Alina 28.10.2022 10:51

За водолейте е истина защото аз си ценя независимостта и мъж не ми трябва да ме командва и натрапва