logo

Жените ще се побъркат от възбуда и ще мислят само за секс, ако ядат тези 2 храни

Жените ще се побъркат от възбуда и ще мислят само за секс, ако ядат тези 2 храни

Оказа се, че те са природни афродизиаци, които подобряват сексуалното желание при нежния пол

Жените, за разлика от мъжете, се уморяват много повече на ден. След тяхната основна професионална дейност те обикновено не сядат да си почиват, а се случват други неща – пазаруват за семейството, вършат домакински неща или пък се грижат за децата. 

Внимание, вагината може да страда от депресия! Спасението е... (СНИМКИ 18+)

Ето защо, вечер те често не са в настроение за секс. 

Вагината се променя с годините, но ето как! (СНИМКИ 18+)

Оказа се обаче, че има вещества, които стимулират сексуалната възбуда и засягат мозъчния център, отговорен за сексуалността. Но повечето афродизиаци са плацебо и само няколко действително имат желания ефект, което е научно доказано.

И така – накратко казано – има няколко храни, които подобряват сексуалното желание на жените и те са готови за секс по всяко време.

Ябълки
Обикновено сред продуктите, които влияят на стимулирането на сексуалното желание на жената, се нареждат различни екзотични плодове като авокадо, манго, фейхуа, банани и други. Но наистина ли е така? 

Неотдавна една статия в италианското списание „Архиви на гинекологията и акушерството” публикува статия, в която се казва, че привличането към партньор и сексуалното удовлетворение най-силно преживяват жените, които редовно похапват ябълки. 

Италианските сексолози са открили това въз основа на дългогодишните си изследвания. Повече от 730 здрави жени на възраст 18-43 години участваха в изследването. Преди началото на проучването всички дами бяха интервюирани за вида на плодовете, които консумират и колко ябълки ядат всеки ден.

След това учените разделиха жените на две групи: в една имаше жени, които редовно хапват ябълки, а в друга – дами, които ядат ябълка по-малко от веднъж в седмицата. 

След това всички доброволци преминаха тест от 19 въпроса, което позволи на лекарите да определят индекса на женския сексуален живот. 

Оказа се, че жените, които редовно консумират ябълки, са изпитвали по-голямо сексуално удовлетворение, а освен това овлажняването на влагалището им е било много, много добро. Оказва се, че производството му в организма е пряко свързано с органичното съединение floridzin, което се съдържа във всички сортове ябълки. Това вещество е подобно на женския полов хормон естроген, който играе ключова роля в сексуалното желание на жените.

Но за да се постигне желания резултат, ябълките трябва да се консумират най-малко по три на ден и при това за дълго време – най-малко шест месеца. 

Тези открития са първите научни доказателства, че ябълките могат да се считат за истински женски афродизиак.

Гинеколожка шокира всички: Съществува „зимна вагина”! (СНИМКИ 18+)

Стриди
Експертите отбелязват, че основният източник, който регулира сексуалното желание при жените, не е толкова лесно да се идентифицира. Женското либидо е по-уязвимо и подлежи на колебания в зависимост както от физическото състояние на тялото, така и от настроението на жената в момента. 

Но да се намери фундаментално решаване на проблема с липсата на сексуално желание при жените не е толкова просто. 

Учените от канадски университет са анализирали данните от близо 150 доклада за действията на различни афродизиаци. След като са провели повече от една серия от клинични проучвания с продуктите, споменати в документите, канадските изследователи са установили, че например стридите могат да бъдат определено приписани към ефективните афродизиаци.

Това се дължи на органичните вещества, които са в състава на тази храна. Съдържанието на тези морски храни е цинк, селен и тирозин, а те са в състояние да стимулират производството на тестостерон и серотонинови хормони в човешкия организъм. И двамата са отговорни за образуването на сексуална възбуда не само при мъжете, но и при жените.

Въпреки това, за да могат представителите на по-слабия пол да освободят хормони с правилното количество, което определено увеличава сексуалната активност, стридите ще трябва да се ядат много в умерени количества. Но учените са категорични, че те не трябва да се приемат за дълго време. Може да има отрицателни странични ефекти, например, под формата на малки пъпчици по лицето. Стридите като афродизиак е добре да се консумират само веднъж месечно. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Която

Която 25.08.2022 18:15

Трябва си яко и качествено и редовно секс и либидото ще си е наред. Да не пие и пуши жената също е важно