logo

Няма наяждане с тези вкусни картофени изкушения ВИДЕО

Няма наяждане с тези вкусни картофени изкушения ВИДЕО

Стават много бързо и лесно и всички просто ги обожават, още щом ги опитат

Поредна рецепта в „ТикТок“ се превърна в истински хит. Картофеното изкушение, предложено от alinaprokuda вече е гледано повече от 7 милиона пъти.

Всички са луди по тези вкусни картофени кюфтета

Близо милион потребители са харесали рецептата, а повечето коментиращи признават, че не са вкусвали по-уникално нещо и си го приготвят вече най-редовно.

Става въпрос за картофено изкушение, което само като видите, лигите ви ще потекат, обещаваме ви. То е перфектно за поднасяне както на любимия и семейството, така и на гости.

Зеленчукова лазаня с тиквички - пръстите да си оближеш!

За целта ви трябват няколко картофа (в зависимост от това за колко човека приготвяте ястието).

Миете добре пресните картофки, след това ги завивате във фолио и ги бутате във фурната, за да се запекат.

Докато това се случва, може да запържите малко беконче или месце по избор в тиган. Настържете любими сирена и кашкавали – в рецептата видимо готвачката използва ементал и чедър. Трябва ви отделено и малко масалце.

Няма наяждане с този вкусен "Патладжанов рай"

След като картофките станат готови, разгръщате фолиото, поставяте ги легнали и режете горната част от тях. Изкорубвате вътрешността с лъжица и я поставяте в голяма купа. Там добавяте малко сметана за готвене или прясно мляко и минавате сместа с пасатор, за да стане на пюре.

Връщате пюрето в картофа, а отгоре поръсвате с бекона и кашкавал. Връщате за 5 минутки във фурната, колкото кашкавалът да се разтопи. Може да добавите и подправки по ваш избор.

@alinaprokuda

Cheesy potato boats##CODAduets ##StyleSnap ##potato##cooking ##cooklikeapro

♬ INFERNO - Sub Urban & Bella Poarch

Бон апети!

Коментирай