Това да приготвите вкусно пилешко месо понякога може да се окаже колкото проста, толкова и сложна задача.
Кюфтетата направо се топят в устата, ако вместо хляб сложите...
Ако месцето ви е от филе, то тогава сте наясно, че наистина трудно се избягва жилавостта и сухотата на месото.
Е, има начин, по който може да направите пилешкото уникално сочно и вкусно, а тайната е в начина му на приготвяне.
В „ТикТок“ вече циркулира много хубава рецепта за пиле „Капрезе“, за което ви трябват малко доматки, песто и моцарела.
Без дълго стоене пред печката: Тайната за вкусни пилешки бутчета
Взимате пилешкото месо, счуквате го и слагате подправки на вкус,. Отгоре нареждате малко чери доматки, пармезан и песто. Може да добавите и още някое сиренце по ваш избор.
След това прехлупвате пържолата и я слагате да се пече на грил тиган.
@cookwithranda #chicken #cheese #fyp ♬ SNAP - High and Fast - Rosa Linn
Бон апети! /jenata.blitz.bg
Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!