logo

Дори не се опитвайте: Най-опасните диети в света

Дори не се опитвайте: Най-опасните диети в света

Може да навредите сериозно на здравето си, а краят понякога дори е фатален

В опитите си да отслабнат хората изглежда са готови да предприемат всичко. В някои случаи това обаче може да се окаже смъртоносно.

Всички правим това след ставане, без да знаем колко е опасно за здравето

Днес са измислени какви ли не диети, но много от тях просто не са полезни. Има и такива, които не са просто вредни, ами буквално могат да ви убият. Абсолютно никога не трябва да ги спазвате. 

В следващите редове ще ви разкрием малко повече за тях и ви отправяме сериозно предупреждение - никога не се подлагайте на нещо такова, наистина е опасно. 

Жените трябва да забравят за този продукт, съсипва здравето им

Биохакинг

Тази диета е измислена от мениджъри в Силициевата долина/ По-лесно е да я наречем гладуване, вместо диета, защото количествата храна. които се предлагат в нея са много малки, а почивките между тях - огромни. Например - закуска в понеделник и вечеря само в петък. През останалото време може да пиете само вода. 

Определено ще се сбогувате с излишните килограми, но освен мазнините, ще изгорите мускулна тъкан, енергия, работоспособността си, нормалния си менструален цикъл и храносмилане и дори имунитета си. 

Ще се запознаете от близо с анемията, хипотонията и още куп други болести, чиито изход може да е летален.

Това е бич за красотата на всяка жена

Диета за изгаряне на мазнини

Лекарството DNP (динитрофенол) се използва за производство на химически багрила. Никой не смяташе, че е способно да изгаря мазнини, но явно е така. Като цяло килограмите наистина ще се стопят пред очите ви, но заедно със здравето ви. Възможни са нежелани реакции - треска, повишен сърдечен ритъм, проблеми с червата, обрив и подуване. 

Хормонално отслабване

Едно от предложенията и великите умни мисли е загубата на тегло с помощта на хормонални лекарства. Те могат да ускорят метаболизма, да изгорят излишните мазнини и като цяло уж подобряват красотата. 

Всъщност, за да сте красиви, трябва да имате нормален хормонален фон, който много лесно може да бъде нарушен с неконтролиран прием на лекарства. Това може да наруши системите на тялото ви и да доведе до образуването на тумор.

Учени посочиха най-ефективния метод за борба със стареенето

Хапчета

Някои хора не залагат на хормоните, а на специални хапчета за отслабване, които са силно рекламирани по телевизията или в интернет. Тези таблетки обаче съдържат безкрайно много вредни вещества, с които по-скоро вредите на здравето си.

Тази напитка забавя стареенето, учените я смятат за чудодейна


Лимон

В сравнение с всичко по-нагоре това направо може да се нарече безобидно. но всъщност не е така. Лимонът също е много вреден. Всъщност тази мода дойде от холивудските звезди. Всички се запалиха по това да пият вода с лимон особено сутрин. 

Да, тя е полезна, но само ако след това се храните нормално. Ако се подлагате на лишения, то този продукт може да  ви докара някоя язва или гастрит. 

Няма по-добър начин за отслабване от здравословното и балансирано хранене, съчетано със спорт. Все пак нищо не е на всяка цена и най-важното е да се обичаме такива каквито сме. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай