Мамологът разкри истината за женските гърди и спортът

Мамологът разкри истината за женските гърди и спортът

Тренировките помагат да се избегне затлъстяването, което е основен фактор за развитието на много заболявания

Може би няма жена, която да не иска да има по-обемиста гръдна обиколка. Това придава самочувствие на всяка дама, а нека да бъде честни – големите гърди винаги, ама винаги привличат вниманието на мъжете.

Лекарят посочи основните причини за увисването на гърдите

Именно заради това е много важно дамите да обърнат сериозно внимание на бюста си. Именно заради това от jenata.blitz.bg решихме да споделим неочакваните разкрития, които мамологът д-р Фатима Тамаева направи.

Тя говори за женските гърди и тренировките, но не само! Мамологът разкри как точно спортните дейности влияят на женския бюст.

Специалистът отбеляза, че тренировките помагат да се избегне затлъстяването, което е основен фактор за развитието на много заболявания, включително рак на гърдата.

Внимание: Това са първите признаци за рак на гърдата

„Упражненията също помагат за намаляване на нивата на естроген, чийто излишък се счита за основна причина за рак на гърдата“, добави тя.

Освен това лекарят подчерта, че правилното функциониране на млечните жлези зависи от състоянието на големите и малките гръдни мускули.

„Колкото по-големи са млечните жлези, толкова по-важна е степента на развитие на гръдните мускули. В същото време е важно да запомните, че всяка физическа активност трябва да бъде дозирана“, обясни д-р Тамаева.

Сред най-подходящите за жените спортове тя открои плуване, спринт, различни видове гимнастика и танцови спортове, както и фитнес и йога./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай