logo

Млада жена се сгоди за любовта на живота си, а 4 дни по-късно стана най-страшното

Млада жена се сгоди за любовта на живота си, а 4 дни по-късно стана най-страшното

24-годишната Джес разбъркала чая си с грешната лъжичка, получила анафилактичен шок и умряла

Млада жена, страдаща от силна алергия към млечни продукти, умря в ЮАР четири дни след като се сгоди, пише Daily Mirror.

В края на декември 24-годишните влюбени Крейг и Джес заминали за Южна Африка. Седмица след началото на пътуването младият британец предложил на любимата си да му стане съпруга и тя се съгласила. 

"Много от близките й живеят в Южна Африка и тя не е била там от шест години, затова знаех, че това е най-доброто място, на което мога да й предложа", обяснява Крейг. 

Момиче живее в ад заради алергия към вода и сълзи

Няколко дни двойката празнувала важното събитие, а след това се запътила към Йоханесбург, където живеела майката на бъдещата булка. Там Джес поискала да изпие един чай и си взела лъжичка, за да го разбърка.

Съвсем скоро обаче станало ясно, че по нея има остатъци от млечни продукти, които бързо предизвикали остра алергична реакция. 

"Джес седеше на капака на тоалетната и наистина се мъчеше да диша. Беше използвала EpiPen, но този път ефектът го нямаше", разказва Крейг. 

Състоянието на младата жена бързо се влошило. Тя била откарана в болница с анафилактичен шок. Лекарите положили всички усилия, за да спасят живота й, но за съжаление в навечерието на новата година Джес починала.

Млад мъж се прибра вкъщи с хрема и умря след 36 часа

Годеникът й смята, че годините на алергични реакции са оказали кумулативен ефект върху Джес, която има непоносимост към млечни продукти от деветмесечна възраст. Той си спомня как тя му е разказвала, че веднъж, след като е яла къри с малко мляко в него, е трябвало да бъде реанимирана.

С разбито сърце и прахът на любимата си Крейг се върнал във Великобритания. А сега планира да образова хората по въпросите, свързани с алергиите. 

"Това е нещо, което хората не могат да контролират и то може да ги убие. Просто искам хората да ме чуят и да разбера колко сериозно е това", казва съсипаният от мъка британец. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Аха

Аха 30.01.2023 11:10

Това е пълна измишльотина. Остатъците от млечни птодукти по лъжичка не могат да предизвикат толкова силна алергия. Причинста е била друга. Я в чая е сипано мляко, я самият чай е бил причина - всякакви боклуци пакетират в пликчето. Може и от бръмбари и щурци да е бил "чаят".....