logo

Станете ли на 30, забравете за тези продукти, ако ви е мило здравето!

Станете ли на 30, забравете за тези продукти, ако ви е мило здравето!

Премахнете ли ги от менюто си, ще останете в добра форма и ще остареете грациозно

Хората, навършили 30 години, трябва да спрат да ядат храни, които могат да провокират различни заболявания и да повлияят на външния им вид. 

В статия за портала Eat This, Not That Дана Ли Смит посочва, че преди всичко трябва да се откажете от сладките кисели млека, в които има толкова захар, колкото и в купа сладолед. Към вредните продукти тя причислява още  коктейлите и газираните напитки. 

Шест промени в тялото, ако ядете мед всеки ден 

"Газираните напитки съдържат потенциално причиняващи рак оцветители и са основен източник на захар в менюто ви", заявява тя. 

В списъка на противопоказаните храни Смит включва още пържено месо с коричка, чипс, бял хляб и франзели, консервирани плодове, маргарин, бекон, продукти с пестициди, айс кафе и сладолед с кофеин, вегетариански бургери и различни сосове.

Тя добавя още, че пиенето на коктейли и бира може да причини безсъние. То, от своя страна, води до загуба на еластичността на кожата и появата на бръчки.  

За нищо на света не яжте тази храна! Съкращава 36 минути от живота

В заключение Дана Ли Смит посочва, че премахването на тези храни от менюто ще позволи на човек да остане в добра форма и да остарее "грациозно". /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай