logo

Здравословни проблеми за 2 зодии до дни

Здравословни проблеми за 2 зодии до дни

През началото на април ги чакат неприятности

Астролозите изкараха притеснителна прогноза за здравословното състояние на представителите на два знака в началото на месец април.

3 зодии ще се къпят в пари тази пролет

Според експертите здравето на представителите на тези зодии е изложено на риск и е много важно те да си обърнат специално внимание и много да се пазят.

Астролозите уточняват, че става въпрос за жените, а мъжете сякаш за имунизирани срещу проблемът, който чука на вратата в началото на новия календарен месец. Положението може да стане много сериозно и да се стигне дори до постъпване в болнично заведение.

2 зодии да се готвят за големи промени през април

Две зодии може да влязат в болница

На първо място жените Овен трябва да помислят за здравето си през този период. Меркурий им носи лоши новини, които може да ги притеснят в перспектива. Сега за представителите на този знак е много важно да пазят сърцето си и да се щадят откъм емоции.

Другата застрашена зодия е Риби. Жените, представителки на знака, трябва да внимават много. Добре е да изоставите лошите навици за известно време, да оправите храненето си и да се отдадете на духовни изживявания. Освободете се от миналото, за да си помогнете. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

anonimen

anonimen 30.03.2023 19:59

ne mislim taka ovnite sa znravi kato bik takace ne se pritesvyavaite prosto bormata e malko arogantnna da ne placem za orata aaa

АТИЛА

АТИЛА 01.04.2023 7:10

Мили дами сестрички аз педераста пасивняк говнюк мръсна долна отрепка и шибантия АТИЛА КАЗАХ - велико и здравослсовно нещо е магарешката ебня дето аз АТИЛА я практикувам ката ден по три пъти.Магарешкия кур дълбоко заврян в педерасткия ми разшлякатален гъз лекува всички болежки.ЮБРЯЯЯЯЯЯ !!!