logo

Бри от „Отчаяни съпруги“ шокира с рокля, всички се притесниха за нея СНИМКИ

Бри от „Отчаяни съпруги“ шокира с рокля, всички се притесниха за нея СНИМКИ

Червенокосата фурия има изключително светла кожа и именно заради това тоалетът й я накара да изглежда болнава

След края на легендарния сериал „Отчаяни съпруги“ Марсия Крос (червенокосият звяр Бри Ван Де Камп) се отдаде изцяло на семейството. Тя успя да стане майка на 45 години благодарение на помощта на сурогатна майка. 

Жега: Звезда от „Отчаяни съпруги“ се разголи СНИМКА

Близнаците й Савана и Идън са родени през 2007 г. 

Марсия продължава да се грижи за децата, като от време на време попада в хрониката на папараците - интересът към звездата все още е голям. 

Освен това на 61 години тя изглежда наистина неузнаваема. 

Даже направо – несравнима. Това доказват редки кадри в социалните мрежи и снимки на папараци.

Въпреки възрастта си, Крос практически няма промени, свързани с възрастта, изразяващи се под формата на бръчки, възрастови петна и неравен тен. 

От дрехите Марсия предпочита изключително женствени тоалети, без вулгарност и претенциозност. Вярно е, че не всички от тоалетите й могат да се нарекат успешни. Така папараците забелязаха актрисата, докато се разхождаше из Ню Йорк. За това огнената красавица избра макси рокля на цветя в цвят горчица и червени велурени боти.

Тоалетът от шифон изглеждаше много стилен, но цветът му беше избран неправилно. Актрисата има „студен тен“ на кожата, който тя подчерта с „топла“ рокля. Това изигра жестока шега на звездата. Облеклото визуално „избели“ още повече тена на кожата й, придавайки на актрисата болнав вид. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Фкгкф

Фкгкф 30.08.2023 19:12

Бих и го турил