Голяма промяна с поразената от рак Кейт Мидълтън, всички притаиха дъх

Голяма промяна с поразената от рак Кейт Мидълтън, всички притаиха дъх

Все още няма никакви графици или планове кога ще се върне към задълженията си

Състоянието на поразената от рак Кейт Мидълтън се подобрява.

Принцесата на Уелс, която след кошмарната диагноза се подложи на химиотерапия, се чувства по-добре, съобщава Vanity Fair, позовавайки се на източник от обкръжението й. 

По думите му, кризата в състоянието й е преминала.

"За мен беше огромно облекчение, че тя преминава през лечението и всъщност се чувства много по-добре. Разбира се, това беше много трудно и тревожно време", казва събеседникът на изданието.

Доказателство, че състоянието на принцесата на Уелс се подобрява, са и съобщенията, че тя все по-често се разхожда край вила "Аделаида" в Уиндзор в компанията на децата и съпруга си.

Болната от рак Кейт Мидълтън преминава през ада, ето какво я застигна

По данни на Daily Mail, Катрин продължава да води активен начин на живот, въпреки факта, че в момента е подложена на превантивна химиотерапия.

Наскоро принцесата е била забелязана на пазар край Уиндзор. Охраната на Мидълтън обаче се е погрижила никой от очевидците, които са я засекли, да може да я заснеме. 

Между другото, принц Уилям също потвърди положителната динамика в нейното състояние. Отговаряйки на въпроси при една от последните си публични прояви, той заяви, че Кейт "се чувства добре".

Въпреки обнадеждаващите новини, източникът на Vanity Fair казва още, че все още няма никакви графици или планове за връщането на Мидълтън към задълженията й. 

"Никой няма да бърза по този въпрос. Кейт ще се върне, когато се почувства готова и когато лекарите я разрешат. Някой ден това със сигурност ще се случи", убеден е той. 

Нов тежък удар за Кейт Мидълтън, Великобритания е в шок СНИМКИ

На този фон испанското издание Marca гръмна с новина, че Чарлз III вече е намерил заместник на болната си снаха. 

Задълженията, които принцесата на Уелс е изпълнявала, могат да бъдат поети от принцеса Беатрис Йоркска, пише испанското издание.

Позовавайки се на съобщения от източници от Обединеното кралство, Marca твърди, че кралят лично е избрал Беатрис за заместничка на Кейт.

Причина за слуховете е неочакваната поява на Беатрис и сестра й - принцеса  Юджийн, на прием, организиран от краля в градината на Бъкингамския дворец. По-късно медиите потвърдиха, че участието на принцесите в приема се дължи на болестта на Кейт Мидълтън. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

Коментирай