logo

Изплуваха 5 шокиращи и пикантни истории от миналото на Меган Маркъл

Изплуваха 5 шокиращи и пикантни истории от миналото на Меган Маркъл

Оказва се, че не знаем всичко за една от любимките на Великобритания

Меган Маркъл все още е една от любимките от кралското семейство на Великобритания. Много малки момиченца си мечтаят да са като нея и да сбъднат своята приказка по подобен начин. 

Драма: Наложиха тежка забрана на Кейт Мидълтън заради принцеса Даяна

За всички е ясно, че херцогинята на Съсекс не е израснала в двореца и кралското семейство, ами е водила бурен живот в САЩ много преди да срещне Хари. 

Животът й представлява огромен интерес за жителите не само на Обединеното кралство, но и за хората по цял свят. Наяве се появиха 5 неизвестни досега факта за нея, за които никой дори не е подозирал.

Разкриха голяма тайна за Кейт Мидълтън

Меган Маркъл има калиграфски почерк

Още в училище учителите забелязали този дар на малката Меган, а малко по-късно тя го подплатила и с курсове. Преди да влезе в киното дори тя изкарва прехраната си благодарение на това. Актрисата пишела покани на ръка за различни събития.

Бъдещата съпруга на принца искала да се премести в Италия

В младостта си тя прекарала цял месец в тази страна. Обиколила Италия и се запознала с много нови хора. Историята обаче мълчи за момента дали е имала бурна афера с някого там, въпреки че знаейки пламенното й минало, това няма да е нищо чудно. 

След като се върнала у дома Маркъл обмисляла да се премести в Италия, но все пак решила да се съсредоточи върху кариерата си.

Светът изтръпна: Случи се нещо супер странно с принцеса Шарлот! За първи път тя бе… (СНИМКИ)

Херцогинята на Съсекс е фен на бирата

Кой би си го помислил даже? Изглежда, че Меган винаги е водила здравословен начин на живот, а за това говори и блога й. В него има много рецепти коя от коя по-полезни. И то без бира. 

Приятелите на Меган обаче уверяват, че в младостта си тя е нямала нищо против пенливата златиста напитка и доста често я е консумирала. След като обаче станала част от кралското семейство забравила за това удоволствие. 


Меган имала отношения с готвач и агент на недвижими имоти

Както знаете актрисата е имала връзки и преди брака си с принц Хари. Първият съпруг на звездата е продуцентът Тревър Енгелсън. Тя е имала връзка и с агент на недвижими имоти.

Принц Уилям с шокиращи новини за принцеса Шарлот и принц Джордж СНИМКИ

Маркъл има пластични операции

Това не е напълно вярно. Тази информация се върти упорито из таблоидите във Великобритания. Авторите на статиите поканиха хирурзи, които сравняват снимки на звездата преди и сега и стигат до извода, че Маркъл се е подложила на ринопластика. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Калиграфически почерк

Калиграфически почерк 30.08.2020 15:22

Написала "Обичам Хари" с калиграфически почерк и жълти букви на снега с помощта на коняра от трети кралски обор.

Огледалце, огледалце...

Огледалце, огледалце... 31.08.2020 10:37

Явно ринопластикът е бил извънредно некадърен.

Макс

Макс 31.08.2020 17:42

Тази Меган не ме интересува,пишете за някоя достойна личност,която е сътворила нещо добро