logo

Не е за вярване какво е направила Кейт Мидълтън часове преди погребението на Елизабет II

Не е за вярване какво е направила Кейт Мидълтън часове преди погребението на Елизабет II

Съпругата на принц Уилям е действала, защото ясно е разбирала, че може и да няма друга възможност да поговори с по-малкия син на краля

Часове преди погребението на кралица Елизабет II, Кейт Мидълтън е притиснала принц Хари в ъгъла и е изразила възмущението и обидата си от него, пише OK Magazine, позовавайки се на запознат източник. 

Той твърди, че съпругата на принц Уилям е действала, защото ясно е разбирала, че може и да няма друга възможност да поговори с по-малкия син на краля.

"Кейт знаеше, че това е единственият път, когато може да говори с Хари, преди той отново да се затвори за семейството. В края на краищата, като се има предвид колко много неща се случиха, шансът да изчака, за да говорят в по-подходящ момент, беше нулев", казва той.

Кейт Мидълтън с извънреден ход зад гърба на мъжа си, звъни по нощите на...

Преди Меган да се присъедини към семейство, Хари и Кейт общуваха много, но сега отношенията им са коренно различни. 

"Дори да беше живяла милион години, Кейт нито веднъж не би си помислила, че Хари може да навреди толкова много на семейството си. Някога двамата бяха много близки и тя не може да го забрави.

Тя чувства, че в цялата тази бъркотия също е загубила брат си и искаше да му зададе един много прост въпрос: "Защо ни предаде?"", добавя източникът. 

И ако по това време нещата в кралското семейство изглеждаха лоши, някои анализатори сега твърдят, че след излизането на документалния филм на Съсексови и биографичната книга на Хари "Spare", враждата е достигнала "ядрени нива".

"Това е класически случай на разрешаване на конфликти", казва кралският експерт д-р Ед Оуенс.

Хари и Меган в паника! Семейството на Кейт Мидълтън им готви нещо брутално

"Разрешаването на конфликти изисква разбиране и от двете страни и желание за намиране на общ език. За съжаление, не мисля, че в момента има достатъчно дълбоко желание от двете страни да намерят тази обща основа.

Времето често е лечител и по отношение на намирането на общ език. Това е нещо, което може да се случи по-нататък, но в момента изглежда, че няма достатъчно дълбоко желание да се намери тази обща основа или желание за разбиране и от двете страни, за да има някакво успешно решение.

Това, което би било необходимо, е някаква помирителна сила да работи като посредник между двете групи. Но това ще се случи само при закрити врата", посочва той. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Veber

Veber 18.11.2023 2:32

Вам обоим это понравится! Абсолютно новые возможности в сексе, независимо от возраста. Это очень крутая штука, попробовав один раз, вы никогда об этом не пожалеете-------> https://tyny.to/suex

Селин

Селин 18.11.2023 11:33

Нужно ли е да занимавате хората с нищожните тъпотии , цветовете, кройките на парцалите, шапките, фибите и колко косъма има на бретона кухата чанта?