Хари и Меган в паника! Семейството на Кейт Мидълтън им готви нещо брутално

Хари и Меган в паника! Семейството на Кейт Мидълтън им готви нещо брутално

Гари Голдсмит смята да даде на кралското семейство "глас" срещу обвиненията, направени от херцозите на Съсекс

Семейството на Кейт Мидълтън се готви да отговори на атаките на принц Хари и Меган Маркъл в нова книга.

Гари Голдсмит, брат на майката на принцесата на Уелс Карол Мидълтън, смята да даде на кралското семейство "глас" срещу обвиненията, направени от херцозите на Съсекс. 

Меган Маркъл удари тежко Кейт Мидълтън с този ход

В книгата си чичото на Катрин ще разкрие "лични подробности за семейството" и ще "каже цялата истина" близо година след публикуването на опустошителните мемоари на принц Хари "Spare".

"Когато Хари работеше над книгата си, неговият издател беше уверен, че Уилям няма да я коментира, защото би било неуместно за бъдещ крал да го направи. Хари не е очаквал подобно действие от семейството на Кейт.

Той и Меган няма да го харесат ни най-малко и ще се страхуват от излизането на книгата", казва кралски източник пред OK.co.uk. 

За първи път Голдсмит обяви, че смята да пише книга, през 2013 г. Първоначално той заяви, че няма да разкрива информация, която може да засрами 41-годишната му племенница или пък съпруга й принц Уилям. По всичко обаче изглежда, че сега е променил решението си.

Паника в Бъкингамския дворец: Диамантите на лейди Ди изчезнаха, виновна е Меган!

"Напоследък Гари говори много с пресата и коментарите му изглежда се харесаха на някои хора, особено критиките му към Хари и Меган", добавя източникът.

По думите му, Голдсмит ще накара Карол и Кейт да прегледат книгата, преди да я изпрати на издателя си, в случай, че някои подробности са твърде шокиращи.

"Гари все още е много близък както с Карол, така и с Кейт. Той не иска да направи нищо, което да ги засрами, но това може да е добър начин да даде възможност на Мидълтън да говори за някои от нещата, за които Хари писа в "Spare"", посочва в заключение той. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

Коментирай

нсп

нсп 05.11.2023 19:30

Tези царски особи големи писатели станаха-явно много закъсаха за пари...

Tina

Tina 06.11.2023 7:18

Отcлaбвaнето без диeтa и cпоpт не е мeчта - това е pеалноcт. Не вяpвах, докaто не го oпитаx: за една сeдмица cвалих някoлко кг, а cтoмахът на съпpуга ми зaпочна да се cвива. Съветвaм всички с надноpмено тегло да опитат------ http://gg.gg/ketobg