Кейт Мидълтън с извънреден ход зад гърба на мъжа си, звъни по нощите на...

Кейт Мидълтън с извънреден ход зад гърба на мъжа си, звъни по нощите на...

Принцесата на Уелс е взела присърце ролята на миротворец, с което за пореден път ще си навлече гнева на Меган Маркъл

След като принц Хари се отказа от кралските си задължения и заедно със съпругата си Меган Маркъл напуснаха двореца и се преместиха да живеят в Съединените щати, кралското семейство не спира да се тресе от скандали.

Въпреки че херцозите на Съсекс не спираха да заявяват, че искат да се предпазят от прекомерното обществено внимание, побързаха да направят документална поредица за живота си, а Хари да напише мемоари.

Очаквано, и двата им проекта изобилстваха от скандални разкрития и обвинения към знатната фамилия. Точно това поведение на херцозите окончателно развали отношенията им с роднините.

Кейт Мидълтън също пострада от разкритията им (тя беше обвинена, че е разплакала Меган Маркъл). Въпреки това съпругата на принц Уилям не престава с опитите да помири двамата братя.

Кейт и Уилям загубиха от Хари! Изоставиха задълженията си и...

По данни на The ​​Mirror, принцесата тайно се обажда на херцога на Съсекс през нощта като "мил жест", надявайки се да му проправи пътя към дългосрочно помирение с цялото семейство.

"Кейт се свърза с Хари, за да му каже да не унива и да не се тревожи твърде много за тези временни неуспехи. Връзката на Хари с Кейт е останала непокътната и за принца означава много, че Мидълтън продължава да го подкрепя, особено в отчаяни моменти като този, когато нещата са толкова объркани.

На Кейт в момента й е много мъчно за Хари. Да го гледа как преминава през всички тези неуспехи е много трудно", споделя източникът. 

Той добавя, че въпреки "нощните разговори", Уилям е дал да се разбере, че все още не е готов да седне на масата за преговори с Хари, за да се опита да оправи отношенията им. Кейт обаче не се отказва и продължава да общува с брата на съпруга си. 

Кейт Мидълтън с неочакван ход, какво направи с Хари

Между другото, херцогинята на Съсекс едва ли е във възторг от ролята на миротворец, която Мидълтън е взела присърце. 

Маркъл още не може да преглътне факта, че принцесата на Уелс все още не й е поднесла извиненията си за жестокостта, която е проявявала към нея по време на престоя й в двореца. 

Херцогинята на Съсекс вярва, че Мидълтън и съпругът й не са били подведени под отговорност за действията си. Двамата не са се извинили нито един път. 

"Маркъл беше убедена, че след излизането на документалния филм на Netflix, хората ще започнат да й съчувстват. Това обаче не се случи.

Представяше си, че нещата ще се развият по съвсем различен начин, но Меган знае истината и ще каже на всеки, който иска да я слуша, че Кейт винаги е имала предимство пред нея", казва източник пред Closer. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

долче без габана

долче без габана 14.08.2023 15:15

Принцеса Катрин Уелска е страхотна, перлта в Британската корона, Холивудската бивша херцогиня трябва да и се извини за приказките и всичко останало спрямо Кралското семейство.

Антония

Антония 14.08.2023 15:34

Американците по принцип търсят публичен скандал а се измъкват после по търлъчки.Подли и прави винаги.Но не и мина номера на тази обсебена за слава гъска .Едно мислила

Аля

Аля 14.08.2023 15:43

Чакала извинение от Кейт... Ще продължи да чака! Дано рижавото се вземе в ръце и да не ходи като не доубито куче, ами да се прибере, където му е мястото.

Мелезът

Мелезът 14.08.2023 16:27

от щата Мингиана бил натъжен? Ми да се радва! Другите, като нея, по цял ден, доживотно реват, метат и кървят.

Хижа

Хижа 15.08.2023 2:14

Тая цветнокожа мърла, зачената, родена и израсла в гетото, очаква кралските особи да й се извинят че е толкова проста, проста и проста ?! Много насериозно се е взела. Чак да я съжалиш.

Мара лудата

Мара лудата 06.09.2023 23:09

Много сте компетентни!Долни български расисти!Кой ви знае от кой катун сте се пръкнали?