logo

Неловък момент в университета разкрил цялата истина за случващото се между Уилям и Кейт

Неловък момент в университета разкрил цялата истина за случващото се между Уилям и Кейт

Бивша приятелка на сина на Даяна го принудила да разкрие картите си и да признае, че излиза с Катрин

Студентските купони са много специален свят, който понякога е труден за разбиране. Именно на едно такова парти бившата приятелка на принц Уилям го принудила да разкрие картите си и да признае, че излиза с Кейт Мидълтън.

Принц Уилям и Кейт се запознават, докато учат в университета Сейнт Андрюс в Шотландия. Преди връзката им да стане романтична, известно време двамата са приятели.

Преди Катрин, Уилям излиза с няколко момичета, сред които и Карли Маси-Бърч.

Кейт Мидълтън дължи перфектния си брак с принц Уилям на...

Карли живеела близо до внука на Елизабет II. Една вечер тримата присъствали на студентско парти, на което младата жена провокирала изключително неловка ситуация. Писателката Кейти Никъл твърди, че всичко започнало с играта "Никога не съм имал", пише Express.

В играта, която все още се радва на голяма популярност сред британските студенти, хората се редуват да споделят неща, които никога не са правили. Ако някой от групата го е правил, трябва да изпие определено количество алкохол като глоба.

Сестрата на Кейт Мидълтън разкри пред какъв ужас е изправена херцогинята

"Когато дошъл редът на Карли да играе, тя обявила: "Никога не съм излизала с двама души в тази стая", знаейки добре, че Уилям е единственият, който го е направил, защото Кейт седи до него", разказва Никъл. 

След това Уилям хвърлил застрашителен поглед към бившата си приятелка, и казал: "Не мога да повярвам, че току-що каза това".

Кейт побесняла и дори опитала да напусне стаята. А останалите от групата останали "шокирани" от тази новина.

Не е за вярване какъв безумен подарък е получила Кейт Мидълтън от мъжа си

"Знаехме, че са заедно, но това беше първият път, когато Уилям потвърди връзката си с Кейт публично", споделил пред писателката източник, близък до двойката. 

Смята се, че Кейт и Карли не са били близки, тъй като бившата приятелка на принц Уилям е живяла твърде близо до него и Кейт се дразнела, че когато излизал от дома си, тя често му махаха с ръка от прозореца на дневната. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай