logo

Семейни драми: Братът на Джоли, за когото тя не иска и да чуе СНИМКИ

Семейни драми: Братът на Джоли, за когото тя не иска и да чуе СНИМКИ

Преди години те бяха най-добри приятели, а сега не си говорят и дори на улицата се заобикалят

Сега Анджелина Джоли най-често се споменава във връзка с нейните благотворителни проекти. Но преди Анджи беше смятана за почти първия холивудски сърцеразбивач! 

Списанията се състезаваха, за да съставят списъци на мъжете в живота на красавицата. В тези списъци бяха изброени главно и само възлюбените на Джоли. Менторите и роднините на Анджелина почти не се споменаваха. 

В дългата поредица от имена на гаджета на актрисата неизменно се открояваше само едно име. Самата Джоли многократно е подчертавала: нейният брат, актьорът Джеймс Хейвън, винаги е бил по-важен за нея от всеки джентълмен!

Години наред Анджелина и Джеймс се появяваха ръка за ръка на светски събития. Братът и сестрата охотно позираха пред камерата, а веднъж дори взривиха публиката с прекалено откровена, според мнозина, целувка. Много хора казваха, че връзката между Джоли и Хейвън далеч не е нормална.

Самата Джоли обаче неизменно се възмущаваше от мръсните приказки. Е, лоялните фенове на актрисата бяха сигурни: Анджелина казва истината. 

Явно братът на красавицата наистина дълго време е бил просто неин най-добър приятел и никой друг. 

Трудни времена и клюки в пресата
Този ден беше труден и за Анджи, и за Джеймс. На сутринта братът и сестрата отидоха в болницата до леглото на майка си, която се бореше с всички сили с жестокото заболяване. А вечерта имаше церемония по награждаването, по време на която Джоли получи първия и досега единствен Оскар в цялата си кариера. Прекалено много стрес за един ден!

Обикновено звездните братя и сестри си завиждат за славата. За щастие на Анджи, Джеймс беше доста доволен от ролята на поддържащ актьор. Хейвън имаше малки роли във филми, където участваше сестра му, и беше много доволен от това. Освен това братът на Анджелина Джоли е искрен вярващ и славата не е основното нещо за него в живота.

Първа битка
Първият път, когато Анджи и Джеймс се скараха сериозно бе през 2009 г. Джоли яростно обвини баща си за факта, че той е виновен за смъртта на майка им. Но Хейвън прости на родителя си и помоли сестра си да направи същото.

Най-накрая братът и сестрата се скараха след най-шумния развод в живота на актрисата. Отначало Хейвън, както подобава на роднина, застана твърдо на страната на Джоли. Джеймс събра нещата си и се премести в къщата на актрисата, помагайки на сестра си да отгледа децата. По-малките наследници на Анджелина бавно дори започнаха да го наричат не чичо, а татко!

Но тогава Анджи започна да прекалява. „Джеймс обича племенниците си! Той прекарва цялото си свободно време с децата, но това не е достатъчно за Анджелина. Тя непрекъснато ругае, крещи на брат си, изисква той да бъде там всяка секунда. Хейвън е безумно уморена от тези скандали и ролята на вечна бавачка с децата на сестра си“, казаха приятелите на Джоли.

Окончателното разделение в семейството
Търпението на Джеймс се скъса, когато актрисата обяви, че ще включи деца в битката срещу Пит. Според Хевън наследниците на Анджи и Брад трябва да могат да виждат и двамата си родители. Джеймс искаше децата да получават любов и грижи и от майка си, и от баща си, дори и да са разведени.

Уви, миролюбивата гледна точка на брата на Джоли не й допадна. Анджелина просто изгони Хевън от къщата и прекъсна всякакъв контакт с него. 

Към днешна дата брат и сестра все още не общуват, дори на улицата се заобикалят. Това е краят на едно дълго приятелство... jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Мммм

Мммм 01.06.2023 12:26

Чисто луда.

Гларус

Гларус 01.06.2023 16:08

Тоз е получил шок от толкоз много снимки и светкавици, ще трябва да ходи на терапия.

Тя е

Тя е 02.06.2023 8:05

напълно побъркана, трябва й спешно лечение. Той е много ококорен, бе. И двамата имат отвратителни устни. Ужас.