logo

Тази СНИМКА издаде каква опасна война се е разразила между Елизабет II и...

Тази СНИМКА издаде каква опасна война се е разразила между Елизабет II и...

Фотосът бе направен при срещата на британската кралица с върховния комисар на Гренада Киши Гран

Мнозина знаят, че Дяволът се крие в детайлите. Това може да бъде доказано по много начини и в много ситуации. Дори когато става въпрос и за тихите войни в британското кралско семейство.

От jenata.blitz.bg припомняме, че преди време кралица Елизабет II пусна официално видеообръщение по повод миналогодишните коледни праници, но именно заради кадрите всички я разпънаха на кръст.

До това се стигна, тъй като потребителите видяха цялото злато, което тя къта в Бъкингамския дворец.

А там тлеят много горещи страсти. Мнозина знаят как се говори от дълго време, че между кралицата и Меган Маркъл кипи ожесточена война.

Сензационна новина за кралица Елизабет II, Меган Маркъл и лейди Ди СНИМКИ

Наскоро обаче се появи снимка от дневната на Елизабет II, която тотално шокира всички и издаде каква опасна война вече е факт в британското кралско семейство.

Фотосът, който подпали мрежата, бе направен при срещата на британската кралица с върховния комисар на Гренада Киши Гран.

Най-внимателните интернет потребители обърнаха внимание на фона на снимката, а именно масата в хола, на която сега има само две рамки със снимки. На едната са внуците на Елизабет II – принцовете Уилям и Хари, а на другата портрет на Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън.

На предишна официална среща в Бъкингамския дворец с британския премиер Борис Джонсън (тя се проведе през юли 2019 г.) на масата, в допълнение към горните фотоси, имаше и рамка със снимка на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл.

Потребителите излагат различни версии за причините за изчезването на снимката на Меган от масата в дневната на кралицата в Бъкингамския дворец. Според най-дръзките предположения е че Елизабет II се отървала от снимката, защото половинката на по-малкия й внук я разстроива силно.

Мнозина са убедени, че Меган Маркъл може да изпадне в немилост от страна на кралицата след излизането на документалния филм „Хари и Меган: Африканско пътешествие“ (Хари и Меган: Африканско пътешествие)

От jenata.blitz.bg припомняме, че в него херцозите на Съсекс откровено говориха за натиска от медиите, както и за отношенията в кралското семейство. 

Хората от Бъкингамския дворец споделят, че филмът „силно шокира степента на личните данни“ на много от роднините на Меган и Хари. Възможно е кралица Елизабет II също да е била в списъка на недоволните от документалния филм.

От jenata.blitz.bg дъжим да уточним, че именно в гореспоменатия филм принц Хари направи шокираща изповед, свързана с покойната му майка принцеса Даяна.

Между другото, твърде рано е да се правят някакви изводи: миналия юни снимката на Меган и Хари също изчезна от масата, но скоро беше върната на обичайното си място. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай