logo

Валери съсипа Мирела след "Игри на волята", унижи я публично ВИДЕО

Валери съсипа Мирела след "Игри на волята", унижи я публично ВИДЕО

Двамата си правеха закачки и попаднаха в обективите на камерите, когато спортистът изрече голяма болка за съплеменничката си

Мирела и Валери се засичат и след предаването "Игри на волята". За никого не е тайна, че любовният триъгълник от шоуто се е пренесъл и в реалния живот. 

Бившата на музиканта Димитър Лефтеров, който също беше част от риалитито, още в предаването изпита непреодолимо усещане към сина на Мария Гроздева.

 Това не бе всичко, много от участниците намекнаха, че още по време на състезанието, Лефтеров е чул неща от съседната стая, които не е трябвало, намеквайки за интимните страсти между Мирела и Валери.

Изведнъж обаче се появи ново видео на двамата, направено след формата. На него с шеги и закачки Валери удря най-големия шамар на Мирела и буквално я смазва публично. 

Той доректно я реже, а щом чува въпроса й усмивката му слиза от лицето и казва всичко вече напрегнат. Ето за какво говорим.

@mishmash.ups #foryou #final #inlove #desafio #video #disco #club #bar #flirt #flirting #couple #couplegoals #bulgaria ♬ original sound - Mish-MashUps


А вие какво мислите?jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

 

Коментирай

ЛъвФока

ЛъвФока 06.12.2022 21:33

Преместих го.