logo

Жесток гаф на Меган Маркъл и принц Хари, подиграха се жестоко с кралското семейство

Жесток гаф на Меган Маркъл и принц Хари, подиграха се жестоко с кралското семейство

Херцозите на Съсекс допуснаха груба грешка

Свидетели сме на какви ли не грандиозни гафове от страна на младото семейство на Меган Маркъл и принц Хари. Херцозите на Съсекс честичко си позволяват волности относно кралските традиции и си навличат обществено недоволство с това.

От jenata.blitz.bg ви разкрихме какви са били последните думи на принцеса Даяна, разказани от пожарникар цели 20 години след тежката катастрофа с нея. Споделихме ви и предсказанията на топ астроложка, която предрича нещо сензационно за принц Хари и Меган Маркъл.

Преди дни – на 22 юли, рожден ден имаше малкият принц Джордж. Той навърши 6 годинки, а това бе истински празник за майка му – Кейт Мидълтън и баща му – принц Уилям. Брат му и съпругата му, които от скоро вече са горди родители на малкия принц Арчи, сториха нещо непростимо и грубо и потъпкаха няколко вековни традиции.

Сега ще ви разкрием за какво точно става въпрос.

Пухкавата Меган Маркъл откри тайната за бързо слабеене, този плод прави чудеса

По традиция рождения ден трябва задължително да бъде отпразнуван в тесен семеен кръг при кралицата. Според друга традиция принц Джордж трябва да бъде поздравяван на живо. Все пак през последните години все по често в интернет биват публикувани поздравления.

Е, принц Хари и Меган Маркъл са решили да поздравят малкия принц Джордж, именно виртуално. Така газят първата кралска традиция, а да не забравяме, че все пак това са близки роднини.

Нека видим какво точно пише в поздравлението на херцозите на Съсекс:

„Честит рожден ден! Пожелаваме ти специален ден и много любов”, пишат Меган и Хари.

Нещо ужасно се случва в британското кралско семейство! Тази СНИМКА разкри какво

Повечето хора едва ли ще открият нещо нередно в това поздравление. Е, и тук обаче има недостатък, който е в разрез с друга кралска традиция. Честно да си признаем, в първия момент и ние не бяхме уверени дали е така, но все пак след проверка установихме, че херцозите наистина не са прави да подходят така.

Когато публично се поздравява някой от наследниците на трона, то е необходимо да се посочи името и титлата му в поздравлението, дори и той да е много малък.

Британците плащат космическа цифра за лукса на Меган Маркъл и принц Хари

Тази традиция важи с особена сила за най-близките наследници. Принц Джордж е на трето място по наследяване, т.е. веднага след баща си. Следователно нарушението на Меган и Хари е безкрайно грубо и крайно неуважително.

Лесно можем да предположим, че Меган просто не е наясно с това правилно, но принц Хари със сигурно го знае. Защо тогава са допуснати тези груби грешки? Е, това към този момент остава загадка../jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай