2 прости съставки правят картофеното пюре неустоимо, баба винаги ги слага

2 прости съставки правят картофеното пюре неустоимо, баба винаги ги слага

Тайната за подобряване на вкуса на традиционна гарнитура беше споделена от Юлия Архипова, реномиран готвач

Картофеното пюре се възприема от много гастрономи като доста апетитно, но стандартно ястие, което не може да се подобри.

Направя ли от тези мързеливи банички на тиган, у дома ги разграбват за секунди

Ястието обаче може да се промени много лесно и да стане изключително вкусно. Използването на две допълнителни съставки ще направи чудеса!

Достатъчно е да ги добавите към картофената смес – и вместо обичайното картофено пюре, ще получите истински кулинарен шедьовър.

Тайната за подобряване на вкуса на традиционна гарнитура беше споделена от Юлия Архипова, реномиран готвач.

Това е най-вкусната торта за всички времена, а рецептата е…

За какви две добавки говорим?

Дори не се опитвайте да наливате зеленчуков бульон в картофено пюре и да добавяте маргарин!

Трябва да се използват следните две съставки: масло и мляко.

Изглежда, че всичко е ясно. Но има няколко важни нюанса.

Така че маслото трябва да има високо съдържание на мазнини, пише 7kefa.com.

Що се отнася до бялата напитка, тя не трябва да е студена. Комбинирането на картофена маса с мляко, чиято бутилка току-що е извадена от хладилника, най-вероятно ще доведе не до пюре, а до пресечена безвкусна смес.

Но ако добавите висококачествено масло и горещо мляко, гарнитурата ще се окаже апетитна.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай