logo

5 знака, че мъжът ви вече не е влюбен във вас и трябва сложите край още сега!

5 знака, че мъжът ви вече не е влюбен във вас и трябва сложите край още сега!

Когато мъжът иска да прекара време с жена, той се интересува от нейните планове, предлага своите

Във всяко семейство се случват кризи, понякога страстта утихва, понякога съпрузите се отдалечават. Но как да разберете, че трудният период едва ли ще свърши и съпругът вече не изпитва любов към вас?

Ще ви посочим 5 основни признака, които показват, че мъжът ви вече гледа в друга посока. 

Ето как да разберете, че той не е влюбен във вас: 

Липса на инициатива
Когато мъжът иска да прекара време с жена, той се интересува от нейните планове, предлага своите. Любящият съпруг се интересува от споделяне на емоции и хобита с жена. Ако съпругът спира да предлага да правят нещо заедно, опитва се да се раздели, не смята за необходимо да включва жена си в съвместно свободно време, най-вероятно чувствата му са охладнели. 

Психотерапевти алармират: Ако партньорът ви прави това, бягайте!

Раздразнителност
Влюбеният мъж се трогва от малките черти на жената, от лунички и стрии до навика да пее под душа. Когато чувствата преминат, тези малки неща започват да дразнят. Факт е, че когато е с нелюбим човек, мъжът изпитва гняв, понякога дори необясним, но трябва да го изрази, така че съпругът започва да се придържа към навиците, външния вид, ритуалите на жена си.

Вкъщи е все по-рядко
Никой не иска да бъде там, където се чувства зле, с някого, от когото не се интересува. Следователно разлюбеният мъж намира десетки причини да бъде по-рядко у дома - има много работа вечер и задължително пътуване до майка си през уикендите. Понякога това няма нищо общо с изневярата, съпругът просто се опитва да не прекарва време с този, когото вече не обича.

Без компромис
В отношенията съпрузите от време на време трябва да намерят общо решение, опитвайки се да вземат предвид интересите и на двамата. Любовта и уважението улесняват намирането на компромиси, но когато чувствата изчезнат, всеки човек става по-егоистичен и взискателен. Ако човек не ви чува и не е готов да търси общ език, той вероятно изпитва криза на чувствата.

Липса на тактичност
Човек е устроен така, че иска да докосне любимия човек. Прегръдките, целувките, случайните и неслучайни докосвания играят особена роля в семейния живот. Ако забележите, че съпругът ви се опитва да избягва докосването ви, не иска секс и не поема инициативата да ви прегърне, да ви хване за ръка, това показва семейна криза. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ана

Ана 16.08.2023 12:13

С Гугъл преводач - толкова! "Тактилност и тактичност" са едно и също!!!! Между "когото и която" няма разлика!!!! Да не изброявам повече. А после се чудим защо младите са неграмотни!!!

пешо

пешо 16.08.2023 14:19

Случва се човек да се влюби . За кратко . После се свиква. За по-дълго - рядко се случва . Писателите пишат за това .