Астролози бият тревога, кошмар от ада застига този член на кралското семейство

Експертите са направили изчисления и смятат, че знаят кой ще попадне под ударите на съдбата

https://jenata.blitz.bg/dom-i-semeystvo/astrolozi-biyat-trevoga-kosmar-ot-ada-zastiga-tozi-clen-na-kralskoto-semeistvo Jenata.blitz.bg
Астролози бият тревога, кошмар от ада застига този член на кралското семейство

Изглежда, че ситуацията в британското кралско семейство става все по-тежка след всеки изминал ден. Преди време целият свят говореше за онкологичното заболяване на Кейт Мидълтън, а едва преди дни принцеса Ан претърпя инцидент, след който загуби част от паметта си. 

Астроложка смрази с прогноза за болната от рак Кейт Мидълтън

Крал Чарлз III също не е имунизиран, той призна, че страда от онкологично заболяване. 

Астролозите обаче са категорични, че с това драмата при роялите не свършва и още един член на кралското семейство ще попадне под "тестовете" на Вселената. 

Става дума за Камила Паркър Боулс, която я чакат тежки здравословни проблеми, прогнозират астролози.
 

Най-трудният период за Камила ще бъде декември и януари 2024-2025 г., особено пълнолунието в Рак при съвпада с Марс на 13 януари 2025 г. Тогава в небето ще се формира аспектът на Големия кръст, който може да донесе на Камила стомашни затруднения, както и труден психо-емоционален фон.

Интересното е, че Камила празнува рождения си ден на 17 юли, което съвпада с датата на съвпада на Марс и Уран почти срещу нейния Юпитер. С краля може да възникне трудна ситуация, която ще изисква нейните стоманени нерви.

Според източници, близки до двореца, самият принц Уилям също е атакуван. Всичко е заради нервното напрежение, което той изпитва от 2019 г., когато принц Хари и Меган Маркъл започнаха да влизат в активни конфронтации с него.

Сега нивото на отговорност, което той има не само за семейството си, но и за короната, може да доведе до необратими неврологични процеси. Говори се, че той вече страда от безсъние и приема хапчета за сън от няколко месеца.

Имайте предвид, че сега феновете на кралското семейство смятат, че може да е бил направен опит за убийство на принцеса Ан поради странните обстоятелства около мозъчното й сътресение. „Може да е опит за убийство, маскиран като падане от кон. Има много подозрителни факти“, пишат фенове на кралското семейство в социалните мрежи. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Горещи

Коментирай