logo

Фън Шуй експерт разкри кои "аксесоари" в дома ви ще ви донесат много пари!

Фън Шуй експерт разкри кои "аксесоари" в дома ви ще ви донесат много пари!

Има предмети, които пречат на положителната енергия да се загнезди в жилището ви

Семейните снимки, поставени в централната стая или на източната стена на хола, носят изобилие, щастие и дълголетие. Това разкри майсторът по фън шуй - астрологът Анастасия Горностаева.

Според нея най-добре е да изберете снимки, на които да се виждат всички членове на семейството, както и домашни любимци.

„В същото време е много важно на кадрите да бъде запечатано истинското щастие, така че всички членове на семейството да са радостни, а усмивките да са истински.“

Такива снимки се получават най-добре по време на съвместна почивка, когато всички са най-спокойни. Освен това не бива да ги криете във фотоалбуми и на електронни носители – така няма как да подейства енергията им, предупреди експертът.

Ужас: Тези 4 предмета у дома са смъртоносни

Горностаева подчерта, че внимателно планираните и организирани снимките в повечето случаи не работят. Гледайки ги, трябва да си спомните колко трудно е да настаните всички правилно и колко усилия и енергия са изразходвани. Особено ако този ден някой от членовете на семейството е бил в лошо настроение, отбеляза експертът.

"За да може снимката да бъде заредена със специален енергиен заряд, по-добре е да я направите в слънчев ден. И трябва да се опитаме снимката да не е мътна. Освен това не трябва да поставяте членове на семейството в портрет по права линия, а трябва да има "планински ефект"

Поне веднъж на няколко години е важно да актуализирате снимките, така че да отразяват променящите се етапи от семейния живот. Те трябва да бъдат поставени в централната стая на къщата или на източната стена на хола. Броят на такива снимки е неограничен – колкото повече, толкова по-добре, заключи експертът.

Ето как да се спасим от горещините и без климатик! (СНИМКИ)

По-рано експертът по фън шуй, астрологът Олга Николаева каза, че в интериора не трябва да се поставят портрети на починали роднини. Такива изображения трябва да се съхраняват в албуми. И само в специални дни на почитане на предците те могат да бъдат поставени на масата или окачени на стената.jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

GLADNIKA

GLADNIKA 01.09.2023 17:41

ADE MNOGO PARI IDWAT BLIZALKITE DRA{TQT GLUPOSTI HI HI IDWAT OT BONUSITE NA KAUNA EF BE HI HI DEBILI