logo

Младоженец онемя, узнавайки скандален ритуал за секса в първата брачна нощ, правен от роднините на булката

Младоженец онемя, узнавайки скандален ритуал за секса в първата брачна нощ, правен от роднините на булката

Не искам да имам нищо общо с това и казах на избраницата си, че при никакви обстоятелства няма да правя подобно нещо, споделя мъжът

Мъж остана меко казано ужасен от древен ритуал, практикуван в семейството на бъдещата си съпруга. Младоженецът научил за него по време на подготовката за сватбата. Той сподели своята история в портала Reddit.

Потребителят написа, че смятал да се ожени за приятелката си. Избраницата му има голямо и грижовно семейство, с което той се разбира добре.

Нелепа смърт! Вкусна торта изгори гост на сватба

Булката и младоженецът са на 23 години. Двойката планирала церемонията в началото на 2021 г., но по време на подготовката за сватбата мъжът забелязал, че братовчедите на приятелката му се шегуват за сватбената им нощ. Това му се сторило странно.

Когато планирали медения си месец, булката предложила вместо да пътуват някъде, тя да остане в дома на родителите си. Усещайки, че момичето крие нещо, мъжът я попитал защо предлага да остане при роднините си. Тя отговорила, че семейството й има стара традиция, свързана със сватбената нощ.

Красавица си намери мъж в мрежата, но чак след сватбата разбра кой е той

„Булката и младоженецът трябва да влязат в спалнята заедно, където трябва да „изпълнят" брачните си задължения. Останалите членове на семейството през това време чакат пред вратата, за да ръкопляскат и да се радват за тях, когато булката и младоженеца си тръгнат. Тогава част от чаршафа се отрязва и се пришива към голям килим, който се пази от майката на булката”, обясни авторът на публикацията.

Осъзнавайки, че бъдещият й съпруг е смутен, булката казала, че те могат просто да се преструват, че спазват традицията. „Не искам да имам нищо общо с това. Вбесих се и й казах, че при никакви обстоятелства няма да правя това пред цялото й семейство“, каза потребителят.

По-късно мъжът получил съобщение от бъдещата си свекърва. Жената му написа, че той явно все още не разбира значението на семейните традиции и че този обичай съществува откакто свят светува.

Мъж пребиваше жена си, отказваща му секс след сватбата! Причината изуми всички

Потребителите на Reddit посъветваха автора да остане категоричен. „Кажете им, че ще го направите, но в замяна изискйте сто глави добитък, бял жребец и тракт обработваема земя“, пише един от тях.

"Боже, семейно одеяло за секс?! Надявам се, че то изпълнява само декоративна функция и бабата не спи върху него“, каза друг./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

льога

льога 11.09.2020 11:55

цялата рода се събрала на вратата и наднича и като свършат младите, младоженците излизат,а родата бурно ръкопляска и снима с телефони

льога

льога 11.09.2020 11:55

и следва-браво,евала,добре я отпуши,а ти дъще-можеше и по-добре да се врътнеш,не бъди кат риба на сухо,отвори се малко,нали ти показвахме с баща ти как са праИ,как са мяташ,браво зетк-гоУем го вадиш

НСМ

НСМ 11.09.2020 12:23

Мъж не може да има свекърва. Мъжът има тъща !

Гого

Гого 11.09.2020 17:06

Това е традиция при циганите,Тя (булката)е циганка и трябва да е девствена,за това е предложила да се преструват защото девствена циганка няма ха,ха...

Чочоолу

Чочоолу 11.09.2020 18:04

Във Косово е още по зле там невестата трябва да е проверена ОД Свекара дали е честна,и това е подарила ОД младоженеца .

Чочоолу

Чочоолу 11.09.2020 18:07

Във Косово е още по зле там невестата трябва да е проверена ОД Свекара дали е честна,и това е подарила ОД младоженеца .

Уауу

Уауу 11.09.2020 18:39

В Армения водят булката на доктор да я провери девствена ли е и свекървата също е в кабинета и трябва да погледне след доктора. Голямо унижение. Имаше късометражен филм по въпроса. Това обикновено съсипва отношенията между младите още в началото.

Чехльо

Чехльо 12.09.2020 9:57

Булката ако е девствена, значи толкова са им били и отношенията. Няма много за съсипване.

koko

koko 13.09.2020 11:21

Не знам , защо се учудвате на този обичай , то и у нас е било така до скоро ... Всички са чували за блага ракия, https://xn--80acgsj8ayh.com/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%B5-%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0/

тина

тина 14.09.2020 9:54

О да скъпи вкарай го да да да... ше пъшкам цяла вечер и ще говоря мърсотии нарочно, и секс няма да има, ше играем карти

тина

тина 14.09.2020 10:05

скъпи не в устата, нали ти казах, че не гълтам, .....ще им е за последно тая традиция :DDD