logo

Обърнете внимание на тези места в дома си, ако не искате да останете без пари!

Обърнете внимание на тези места в дома си, ако не искате да останете без пари!

Поддържате ли ги в ред, никога няма да ви мъчат парични проблеми

Парите са важна част от живота на всеки съвременен човек. А когато те не достигат, често изпадаме в депресия.

Много хората смятат, че материалното благополучие е неразривно свързано с упорита работа. Но има доста примери, когато човек се труди неуморно всеки ден, има стабилен доход, но въпреки това не може да забогатее.

Експертите казват, че с парите трябва да се отнасяме много внимателно. А за да бъдем богати и успешни, трябва не само да работим упорито, но и да се погрижим и за атмосферата в дома си.

Изхвърлете тези 6 неща от дома, докарват безпаричие

За да накарате парите да потекат към нас като реки, трябва да обърнете внимание на четири места в апартамента си, които лесно могат да се превърнат във финансова дупка и да опустошат бюджета ви. 

Поддържате ли ги в ред, никога няма да ви мъчат парични проблеми! Ето кои са те:   

Мивка

Мръсната и ръждясала мивка в кухнята е основното място, в което се натрупва негативната енергия. Капещата чешма говори за това, че финансите ви изтичат заедно с водата. 

Тези растения в дома носят безпаричие и нещастие, махнете ги

Не забравяйте, че водата е един от най-мощните проводници на енергия. Ако тя изтича без нужда от дома ви, не очаквате финансово благополучие в близко бъдеще!

Коридор

Мръсните или разпръснати из целия коридор обувки също не вещаят нищо добро във финансов план. С краката си внасяте много негативна енергия в къщата. Затова е добре да почистите обувките веднага щом се приберете. 

Сложите ли нещо такова в джоба си, парите ще потекат към вас като реки

Разхвърляните навсякъде обувки пък символизират хаос и подсказват, че не проявявате интерес към вещите си. Парите обичат реда. Затова бързо подредете коридора и поставете всички обувки на мястото им по рафтовете! 

Легло

Леглото ви винаги трябва да бъде идеално оправено. По покривалото не трябва да има никакви гънки. На табуретките и по нощните шкафчета не трябва да има никакви дребни монети!  

Какъв цвят портфейл привлича парите според зодията ви

Добре е да обърнете внимание и на цвета на спалното бельо. Черният и червеният цвят блокират паричния поток, а зеленият и синият го привличат.  

Баня

В банята действа същото правило като в кухнята и  коридора. Крановете не трябва да текат,  а по пода не трябва да се търкалят мръсни дрехи.  

Прости ритуали за всеки ден от седмицата, които ще ви избавят от безпаричието

Ако някъде по фугите има плесен, отървете се от нея навреме. Мухълът събира негативната енергия и я връща на собственика на къщата, лишавайки го от сили и финанси! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Хитър Петър

Хитър Петър 13.07.2020 13:30

Върховната простотия е тази статия.То всъщносп е пълно с такива ама тази за днес е номер 1..

аха

аха 14.07.2020 10:15

Глупусти на търкалета-едни време-нямаше бахи, нямаше мивки, нямаше спално бельо, нямаше и легла хората са спели по пода... и пак е имало богати и бедни...