logo

Светът е в шок заради постъпката на булка към собствения й баща

Светът е в шок заради постъпката на булка към собствения й баща

Момичето било отгледано от самотния си родител, който бил много беден, но работил много, за да храни дъщеря си и да й осигури образование

В Китай 60-годишен мъж създаде голям смут на сватбата на дъщеря си, като се появи на партито без покана. 

Момичето било отгледано от самотния си баща, който бил много беден, но работил много, за да храни дъщеря си и да й осигури образование. Връстниците й често й се подигравали заради старите й дрехи.

Когато китайката завършила гимназия, тя се преместила в голям град, където си намерила работа. Няколко години по-късно тя срещнала бъдещия си съпруг.

Британец с два провалени брака удари джакпот от 71 милиона и сподели с какви жени би ги похарчил

Китайката никога не разказвала на любимия си за баща си, тъй като се срамувала от бедността му и дори отказвала да ги запознае. Въпреки това момичето редовно се обаждало на баща си и му изпращало пари. Мъжът от своя страна бил съпричастен към чувствата на дъщеря си и никога не се намесвал в личния й живот.

Когато приятелят на момичето й предложил брак, тя решила да не кани баща си на сватбата. Мъжът обаче, научавайки за сватбата от ученически приятел на дъщеря си, решил да се промъкне на събитието, за да поздрави дъщеря си.

7 ситуации във връзката, в които е по-добре да излъжете

Той изненадал гостите, като дошъл на партито със скъсана тениска и чехли. Когато присъстващите разбрали, че това е бащата на булката, той бил поканен на сцената. Той връчил на младоженците червен плик с дребна сума и ги поздравил.

Когато инцидентът стана известен онлайн, мнозина осъдиха момичето, че не е поканило баща си на сватбата заради финансовото му състояние. Някои потребители добавиха, че любящите родители винаги се опитват да отгледат детето си добре, независимо колко пари печелят./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!