logo

Тези 6 неща пазят дома от енергийни вампири и лошотии

Тези 6 неща пазят дома от енергийни вампири и лошотии

Разберете какви неща трябва да съхранявате, за да се поддържа хармония в отношенията

Чували ли сте някога за понятията таролог и парапсихология? Е, това са две много интересни понятия.

Тарологът е човек, четящ картите Таро. Парапсихологията (също известен като психични феномени) пък е псевдонаука, занимаваща се с теми като телепатия, предчувствие, ясновидство, психокинеза, преживяване, близко до смъртта (ПБС), прераждане, привидения и странни проявления (включително контакти с духове, полтъргайсти и предполагаеми извънземни).

Е, от jenata.blitz.bg попаднахме на много интересни разкрития от страна на таролога и парапсихолог Саона.

Тези 6 неща носят бедност и болести, махнете ги от дома си

Според нея, за да има хармония в една връзка и за да се предпазим от енергийни вампири и лошата им енергия, то съществено значение имат нещата, които се намират в дома и по-специално в спалнята им. 

Саона е категорична, че трябва да има поне едно от тези шест неща в спалнята на всяка двойка, за да се радват на щастие и безгранична любов.

Лайка
Поставете сухи цветя от лайка на различни места в стаята. Пригответе запарка от лайка, разредете я с вода и измийте прозорците и вратите, за да предотвратите нежеланата енергия.

8 навика, които съсипват живота на всеки!

Метла
Метлата е символ на пречистване. Метла, поставена на вратата на спалня или къща, блокира навлизането на отрицателни духове.

Тамян или ароматни масла
Етеричните масла от хвойна, лавандула, кедър, портокал, лимон, чаено дърво ще предпазят от агресивни външни влияния и негативни енергии. Ароматните пръчици (карамфил, сандалово дърво, евкалипт) ще почистят пространството на спалнята от негативна енергия.

Кристали
Четири кристала са минимумът, необходим за създаване на защитен кръг. Поставете ги близо до прозорци и врати, можете да ги поставите под възглавницата си. Използвайте кристали, розов кварц, цитрин.

Вирусът на бедността тегне над всички, които правят тези 4 неща!

Босилек
В спалнята, където тази пикантна билка расте на перваза на прозореца, никога няма да има конфликти.

Кактус
Кактусите предпазват от енергийни вампири и намеса на трети страни и неблагоприятен поглед към връзката ви. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!