logo

Жена си направи ДНК тест и откри неочаквана истина за родителите си

Жена си направи ДНК тест и откри неочаквана истина за родителите си

Хилари предположи, че баща й е имал връзка с майката на новооткритата си сестра преди много години

Жителка на САЩ преминала ДНК тест и научила неочакваната истина за родителите си. Тя сподели своята история с The Sun.

Хилари Зинкс разказа в профила си в TikTok, че преди няколко години е дарила своята ДНК за анализ. Преди няколко месеца жена с 20 години по-възрастна от нея се свърза с Хилари, за да й каже, че ДНК-то им е много еднакво. Новата позната помоли Хилари да й помогне да намери биологичните си родители, тъй като тя не знаела нищо за тях.

Първо успяха да установят, че са полусестри. Тогава стана известна самоличността на истинската майка на тази жена. Хилари предположи, че баща й е имал връзка с майката на новооткритата си сестра преди много години. За жалост, той е починал отдавна и двете не са имали възможност да го разпитат.

Хилари говори за това в TikTok, след което беше помолена да направи повече изследвания на ДНК на семейството за телевизионно шоу. Когато каза на майка си за това, тя се паникьоса и след това призна, че мъжът, за когото Хилари вярва, че й е баща, всъщност не й е.

Оказва се, че майка й е изневерявала на съпруга си с братовчед му, който се казва Джери. В резултат на това стана ясно, че именно той е истинският баща както на Хилари, така и на нейната полусестра, която е родена 20 години по-рано от друга жена.

В момента е известно, че Хилари се е съгласила да участва в телевизионното шоу и възнамерява да научи повече за семейната си история.

Коментирай

иво

иво 01.08.2021 9:02

БИЛО ДОБРЕ,ДА СИ UNCLE !