logo

3 зодии остават без пари заради ретроградния Меркурий

3 зодии остават без пари заради ретроградния Меркурий

Следващите седмици ги очаква голяма финансова секира

Ретроградният Меркурий през 2022, който започна в петък (9 септември) вече е в разгара си, а под негово влияние вече се случват какви ли не неприятни събития.

Тези 3 зодии са винаги нещастни, ето защо

Един от най-големият бич обаче ще бъде финансовият.

Астролог разкри, че 3 знака на зодиака ще бъдат най-жестоко опарени от тази позиция на Меркурий и именно заради това ще останат без пукната пара. Специалистът им вещае истински фалит.

Тези 3 двойки зодии никога не могат да бъдат заедно!

Лъв

Въпреки че следващата седмица ви предстоят много възможности за печалби, ще имате и доста големи разходи. Астролозите съветват да не бързате с покупките, тъй като може бързо да се разочаровате от инвестицията или нещо да се счупи.

Скорпион

Скорпионите ще достигнат до там, че да се наложи да вземат заем. Проблемът е, че и парите, които вземете назаем, ще изчезнат много бързо именно заради ретроградният Меркурий. Това не е най-добрият момент да помолите някого за помощ.

Водолей

Внимавайте, за да не направите голяма грешка в работата си. Рискувате да загубите много пари и голяма инвестиция. Експерти предвиждат голяма загуба, изнудване или измама. Внимавайте, да не дадете спестяванията си на измамник. Пазете имуществото си и не подписвайте съмнителни документи. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай