3 зодии ще се къпят в пари през октомври

3 зодии ще се къпят в пари през октомври

Следващият месец ще се окаже много печеливш за представителите им

Астролози направиха своята финансова прогноза за месец октомври. Според тях представителите на три зодии ще са просто целунати от съдбата.

Зодиите, които остаряват по-бързо

Експертите предричат, че реки от пари буквално ще полетят към тези знаци и те ще се радват на безпрецедентен за живота им финансов подем.

Истински планини от злато вещаят астролозите, но късметлиите са само трима.

Тези 3 зодии съсипват живота на другите

Близнаци

Предстои ви подписване на важни документи, което ще ви донесе сериозни финансови постъпления. Може да става въпрос за изгодна сфелка, покупка, продажба или отваряне на собствен бизнес. Звездите ви предричат светло бъдеще и високи доходи. Октомври е вашият месец за печелене на пари.

Скорпион

Очаквайте бонуси, социални придобивки или увеличение на заплатата. Може да ви върнат пари, които ви дължат. Експертите казват, че получените средства ще са еднократен приход, но ще успеят да зарадват значително Скорпионите и ще покрият нуждите им.

Стрелец

Хората от тази зодия могат да очакват помощ от друго място. Това може да стане в лицето на богат покровител или шеф, който ще ги вземе под крилото си. Може помощта да дойде от влиятелни роднини, които искат просто да ви подкрепят финансово. Не отказвайте тези им пориви, а приемете всичко с благодарност, за да не обидите човека насреща. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай