logo

Ако сте от тези зодии, най-добре забравете за златните накити!

Ако сте от тези зодии, най-добре забравете за златните накити!

Това е много индивидуален благороден метал, който трябва да се носи според астрологичните препоръки  

Открай време златото се смята за свещен и мощен благороден метал. Златните бижута винаги са говорили за състоянието и финансовото благополучие на собственика си.

Златото не обича зли хора и такива, които живеят за сметка на другите. По-добре е да го придобиете честно, защото ако бъде откраднато, получено чрез кръвопролитие или взето от нечий гроб, ще ви донесе неприятности в продължение на много години.

Златото е един от най-уникалните благородни метали. И в никакъв случай не е само бижу. Златните накити са в състояние да помогнат на собственика си да съхрани красотата и младостта си дълго време. 

В допълнение, такива бижута са и истински източник на здраве.

Носите едновременно златни и сребърни украшения? След като узнаете колко опасно е това, повече никога няма да го направите

За съжаление, ефектът, който оказва върху хората, е различен. Върху едни той може да е положителен, а върху други - отрицателен. 

Златото е много индивидуален благороден метал, който трябва да се носи според астрологичните препоръки. 

И днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем повече за това кои зодиакални знаци могат да се кичат със злато без никакви притеснения и кои е най-добре да забравят за този благороден метал. 

Според астролозите, има три зодии, които могат да носят злато непрекъснато. Това са Лъвът, Овенът и Телецът. Стрелецът, Козирогът, Водолеят, Скорпионът и Близнаците също могат да го правят, но от време на време.  

Всички носим злато или сребро, но може би вредим на здравето си

Останалите четири зодии обаче е най-добре да не се свързват със златото. 

Риби  

Изключително чувствителните и плахи, представителите на този знак са с много фина енергия. Затова е по-добре да носят злато само в много малки пропорции. Най-добре е да избягват обемните бижута, особено дебелите синджири, пръстени и гривни.

Тези скъпоценности не са за всеки! Носите ли ги, ще си навлечете куп неприятности

Можете да си купят нещо от сребро с позлата. Подобно украшение няма да им навреди по никаъв начин. 

Дева

Въпреки факта, че Девите са много практични, те също обичат златните бижута. На празник или парти могат да сложат малки златни обеци или пръстен. Макар размерът да е незначителен, украшението ще им донесе празнично настроение.

За да подчертаят естествената си мекота, се препоръчват метали като калай, мед, алуминий.

Везни

Бижутата от бронз и мед са идеални за Везните, а висулка във формата на сърце, изработена от бронз, ще се превърне в най-добрият им талисман.

Обичате пръстени? Ето къде да ги носите, за да не превърнете живота си в ад!

Бронзовите накити ще дадат на Везните издръжливостта и увереността, която все не им достига. 

Рак 

Металът, който оказва най-благоприятен ефект върху Раците, е среброто. И могат да го носят постоянно. То ще ги предпази от трудностите в живота, ще им помогне за съхранят красотата си и да сложат в ред чувствата, които бушуват в тях. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай