logo

Април ще сбъдне всички желания на тези 4 зодии

Април ще сбъдне всички желания на тези 4 зодии

Те ще получат интересни предложения и нови възможности за кариера

От гледна точка на астрологията, тази година април ще бъде специален период, който ще донесе много промени, уверяват специалистите. 

През този пролетен месец природата набира сили, а с нея и хората. Те ще разполагат с много ресурси, но за да се увенчаят нещата им с успех, ще се наложи да положат доста усилия. 

Всъщност, не всички ще трябва да се трудят с пот на челото, за да постигнат целите си. Някои хора ще бъдат любимците на Съдбата и с лекота ще сбъдват и най-смелите си желания. Астролозите са категорични, че през април те ще получат интересни предложения и нови възможности за кариера.

2 зодии да се готвят за големи промени през април

Ето под кои 4 зодиакални знака са родени щастливците, чиито желания ще се сбъднат през април:

Овен

Месецът ще премине под знака на умереността. Възможно е да се появят препятствия по пътя към успеха, но благоприятното разположение на Марс ще ви даде самочувствие.

Втората половина на април ще бъде по-успешна заради транзита на Сатурн в единадесети дом. Очаква ви стабилност и успех в бизнеса.

Близнаци

През април може да получите признание и възнаграждение за упорития си труд, тъй като Слънцето, Меркурий и Венера ще заемат благоприятно положение. Най-накрая ще успеете да запълните банковата си сметка и да изплатите дълговете си.

Астролозите казват, че внезапните печалби ще надминат очакванията ви. Марс ще ви донесе проблеми в кариерен план, особено в отношенията с колегите. Като цяло обаче април се очертава доста успешен месец.

Рак

Звездите предричат ​​промени. Най-вероятно те ще са свързани с работа. Очаквайте обещаващи предложения, интервюта, пътуване или преместване на нова позиция.

2 зодии ще забогатеят през април

Възможно е да се сблъскате с натиск на работното място, а настоящите отговорности да не ви носят удовлетворение и резултати. Съществува и риск от големи парични разходи.

В личен план, ако случайно се появят дребни конфликти, ще бъдат решени бързо и с лекота. С партньора си ще сте в съгласие и хармония.

Стрелец

Представителите на тази зодия са истинските щастливци на април. За тях месецът ще бъде успешен във всички аспекти.

Втората половина на април ще даде добри резултати по отношение на пътуванията. През този период ще имате и напредък в кариерата, което ще доведе до големи възможности и перспективи. Месецът ще постави началото на сътрудничество с чуждестранни партньори или работа в друга държава. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

Минчо

Минчо 22.03.2023 11:21

А за пенсионерите :)

Леля Мале

Леля Мале 22.03.2023 12:45

За пенсионерите само Меркурий, за останалите Слънце и Венера. Кое не е ясно.

...

... 22.03.2023 21:22

hahaha, komentarite s retrogradnia merkurii ,,,hahahha, kak puk go re6iha tova ?