logo

Безпаричие и фалит за 3 зодии през януари

Безпаричие и фалит за 3 зодии през януари

Хората родени под тези знаци са изложени на риск да загубят източниците си на доходи

Астролозите посочиха зодиите, които може да се сблъскат със сериозни финансови проблеми през първият месец на 2023 година.

Ето каква съдба ще застигне всяка зодия през 2023 г.! Пълен ХОРОСКОП

Според експертите представителите на тези знаци трябва да са изключително внимателни, защото безпаричието и фалитът буквално чукат на вратата им.

Има голяма вероятност тези хора не само да загубят голяма сума пари, но и източниците си на доходи, а това значително ще ги затрудни.

Зодии, които скоро ще фалират

Късметът може да обърне гръб на Близнаците. Астролозите ги съветват да приключат с всички важни финансови дела до петък. За да не влошите ситуацията, трябва да не сте така доверчиви и да не давате заеми на непознати хора. В никакъв случай не подписвайте важни документи.

Тамара Глоба: Животът на тези зодии се променя драстично до дни

Раците също няма да се справят лесно през януари. Малко вероятно е да се измъкнат от финансовата дупка. Важно е да започнат да планират разходите си и да са изключително внимателни какво и защо купуват.

Най-големите финансови проблеми обаче са отредени за Лъвовете. Заради недовършена работа или поради навика ви да отлагате нещата може да си изпатите жестоко. Не е изключено здравословни проблеми да ви извадят от обичайния ви коловоз. Има шанс да изгубите източниците си на доходи или поне на някои от тях. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

пешо

пешо 12.01.2023 11:27

Това няма да стане.

Как така!

Как така! 13.01.2023 2:06

Преди 3 дни написахте точно обратното...