logo

Четирите най-мрънкащи зодии са..

Четирите най-мрънкащи зодии са..

Учени астролози твърдят, че вечното недоволство може да се обясни с датата на раждане

Преди време от jenata.blitz.bg споделихме кои са седемте зодии, които обожават скандалите и ще съсипят живота ви. Освен това разкрихме най-големите егоисти в зодиака.

Сега обаче ще поговорим за най-мрънкащите, досадни и обсебващи зодии.

Всички сме наясно, че никой не иска да общува с хора, които не знаят какво е лично пространство и дистанция. Те нямат чувство за такт и искат на всяка цена да привлекат вниманието към себе си.

Ето и кои са четирите на най-досадните зодиакални знаци:

Рак
Представителите на този зодиакален знак са невероятно упорити в общуването. На пръв поглед те могат да изглеждат срамежливи и притиснати, но тези, които станат техни „любимци“ трябва да бранят личното си пространство. 

Раците ще започнат да ги изтощават със своята любов, грижа и отдаденост. Една от особеностите при мъжете от тази зодия е ,че те обичат да говорят изключително много за себе.

Водолей
Те са наистина много умни и ерудирани, но за тях е безумно трудно да се сдържат в своето „знам всичко“. Водолеите винаги искат да бъдат в светлината на прожекторите, те са поласкани, когато някой се възхищава на интелекта им.

Те се намесват със своите „интересни факти“ и „не-измислени истории“ във всяка удобна ситуация, дори когато е крайно неподходящо.

Тези 4 зодии ще си живеят живота на стари години!

Риби
По време на първата среща може да си помислите, че това са най-дискретните и сдържани хора. Но понякога става просто невъзможно да се изслушаш представител на тази зодия, защото те са в състояние да обсъждат един и същ въпрос хиляди пъти и да разказват едни и същи истории. Те мечтаят да бъдат харесвани от всички и всеки и чрез тази мания може да са леко досадни.

Стрелец
Представителите на този зодиакален знак винаги са „душата на компанията“. Те са приятни личности, имат възхитително чувство за хумор и широка перспектива. 

Още по време на първата среща те започват да се държат с хората сякаш са приятели от дълги години. Това не винаги е добре прието и дори често плаши околните. 

Стрелците ще ви разкажат всичко за личния си живот и ще споделят най-страшните си тайни. Всъщност на шумни купони няма по-желаната компания от тази на Стрелците, но те изобщо нямат истински приятели. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай