logo

Кошмари и проблеми за 4 зодии през май

Кошмари и проблеми за 4 зодии през май

Настъпват много тежки дни, а епицентърът им е идният месец

Астрологът Влад Рос вече е изготвил прогнозата си за идния месец. Според него предстоят много тежки дни за представителите на четири зодиакални знака. 

Тези 4 зодии никога не бива да стъпват при врачки и гадателки

По думите на експерта съдбата е подготвила изпитания и само от тях самите зависи дали те ще успеят да се справят с предизвикателствата. 

Влад Рос смята, че за някои обаче няма да има лъч светлина, а месец май може да се превърне в един от най-тежките и трудни в живота им. Той все пак призовава представителите на тези зодии да внимават, за да може максимално да омекотят удара.

3 зодии ще се радват на невиждан успех в Годината на Черния воден заек

Най-тежки ще са настъпващите промени през май за Телци, Скорпиони, Водолеи и Лъв. Те не могат да очакват никаква стабилност. 

"Нещата ще се променят към по-лошо за Водолеи и Лъвове. Скорпионите някак може и да успеят да изплуват, но Телците ще получат тежък удар под кръста", казва Рос.

Рос добавя, че Лъвовете може да станат жертва на измама или предателство. Тази ситуация ще се запази и през следващите няколко месеца, но нейният епицентър ще си остане през май. 

Водолеите може да изпаднат в сериозни финансови затруднения, защото ретроградния Меркурий е в техния дом на парите. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

anonimen

anonimen 23.04.2023 20:57

sas ydovolsvie ste gi cekame palnna bonno sayrajenie sme

Savana

Savana 30.04.2023 14:26

Na horoskop ne vqrvamm izmislqt si

Диди

Диди 01.05.2023 17:25

По нагоре пише , че зодия водолей ще има много късмет, а след това, че през май ги чака тежък финансов проблем! Пълни глупости!