logo

Късметлии: Животът на тези 3 зодии ще преобръща към по-добро през май

Късметлии: Животът на тези 3 зодии ще преобръща към по-добро през май

Да се готвят за много пари, споделена любов и сбъднати мечти, категорични са астролозите

Май месец наближава с пълна сила. Всички искаме с настъпването на по-хубаво време да се случат добри неща и на нас самите и пролетта да не е само навън, а и в самите нас.

Любовен хороскоп 2023 г.: Тези зодии ще се влюбят и сключат брак, а други ще ронят сълзи

Е, според астролозите следващият месец ще е уникален от към преживявания, но само за три зодии.

„За тях започва един щастлив период. Някой от представителите на тези три късметлийски зодии трябва да се подготви за неочаквано израстване в кариерата. Други пък да се готвят за луда и споделен любов“, казват астролозите.

Ето кои ще са трите късметлийски зодии през май месец:

Близнаци
Звездите обещават през май Близнаците да изпитат максимално удоволствията от живота. Ако представителите на този знак не са мързеливи и покажат най-добрите си професионални умения, последният пролетен месец ще бъде незабравим за тях и ги очаква шеметно професионално израстване.

Астролозите предричат на Близнаците подобряване на финансовото им състояние, което ще им позволи да сбъднат съкровената си мечта. Усещане за хармония и пълно щастие ще ги съпътства през целия месец.

Щастливите дни от седмицата за всеки знак от Зодиака

Овен
При Овните през май парите просто ще се излеят. Може би ще им бъдат предложени важни проекти в работата или повишение.

Отделно астролозите отбелязват, че май ще стане „горещ“ за Овните в личен план. Това ще бъде месец на важни решения за отношенията на хората от тази зодия. „Май ще се превърне за Овен в период на романтика и истински изблик в отношенията“, казват астролозите.

Тези зодии са магнит за пари

Риби
Хората, родени под знака на Рибите, през май ще бъдат съпътствани от поредица от събития, които ще им донесат вътрешно облекчение. „Този месец ще бъде чудесно време да изплатите дълговете си и да се срещнете с любимите си хора. Освен това звездите предричат неочаквани приходи за Рибите“, категорични са астролозите.

През май Рибите ще почувстват максимално спокойствие и вътрешна пълнота. Този месец ще донесе на представителите на този знак неочаквани срещи. „Рибите ще успеят да се почувстват отново обичани, ако не пренебрегнат „инцидентите“, които съдбата им е подготвила“, казват астролозите.
 

Коментирай

Румцайс

Румцайс 27.04.2023 2:14

и що все кухите лейки (водолеите)са безкъсмети

exmachina

exmachina 27.04.2023 14:17

Зодия ,,овен" присъства във всички класации, доста съмнително. Всъщност кой вярва на хороскопите?