logo

Щастливите дни от седмицата за всеки знак от Зодиака

Щастливите дни от седмицата за всеки знак от Зодиака

Точно в тях те могат да се сдобият с всичко, което помислят и искат да направят

Едни хора имат късмет през почивните дни, други - през делничните. Някои полудяват при вида на числото 7 с надеждата, че то ще ги предпази от беди и нещастия...

Истината е, че всеки ден от седмицата носи определена енергия и може да повлияе на късмета на една или друга зодия. А всеки от 12-те представители на зодиакалния кръг има свой ден от седмицата, който се смята за най-успешен и проспериращ.

Точно в него те могат да се сдобият с всичко, което помислят и искат да направят. 

Тези 4 зодии никога не бива да стъпват при врачки и гадателки

Ето кога всеки един зодиакален знак трябва да хванете късмета за опашката:

Овен

Благоприятни дни за Овните са вторник и неделя. Във вторник могат да се занимават с всякаква активна дейност, защото тя със сигурност ще им донесе успех. В неделя все пак трябва да се отпуснат малко и да обърнат внимание на половинката си.

Този ден е благоприятен за корекции в личния живот и намиране на спътник в живота.

Телец 

Понеделник се счита за благоприятен ден за Телците. Точно тогава те могат безопасно да извършват всякакви финансови операции и да пазаруват. Петък е не по-малко щастлив за тях. Тогава могат да обърнат внимание на семействата и децата си.

Близнаци

Сряда и неделя се считат за щастливи дни за Близнаците. Всички финансови операции, извършени в сряда, ще бъдат печеливши, като от съществен принос ще е помощта от най-близките им роднини.

3 зодии ще се радват на невиждан успех в Годината на Черния воден заек

В неделя пък представителите на знака ще успеят да постигнат това, за което отдавна мечтаят. 

Рак

За Раците понеделник и четвъртък се считат за благоприятни. В тези дни те ще могат да придобият увереност в себе си и своите способности. Освен това ще могат да взимат всякакви решения без никакъв страх.

Лъв 

Неделята се смята за щастлива за Лъвовете. В този ден те могат да се погрижат за себе си: да посетят салон за красота, да пазаруват или да отидат на фитнес. Успехът им е гарантиран и в личния живот.

Дева 

За Девите срядата се счита за благоприятен ден. Именно в този ден се активира интуицията им, благодарение на която могат да сключват изгодни сделки, да подписват големи договори и споразумения. Възможно е точно в този ден те да се придвижат нагоре по кариерната стълбичка.

Везни

На Везните късметът се усмихва в петък и събота. Тогава ще им се удава всичко, лесно ще взимат и решения.

В петък те могат да се самообразоват, да научат нещо ново и да открият много интересни неща. В събота могат да си позволят почивка и да отидат на разходка или заведение с приятели.

Скорпион

Скорпионите се чувстват най-добре във вторник. В този ден те не се страхуват от никакви трудности, чувстват се смели и силни. Тогава им се струва, че животът им е пълен само с положителни неща.

2023 г. ще е истински провал за тези зодии

Във вторник ще могат да намерят изход от всяка ситуация.

Стрелец 

Четвъртъкът е най-подходящият ден за Стрелците, защото тогава се сбъдват всичките им желания, а целите лесно се постигат. В четвъртък могат да планират дълги пътувания, срещи с познати, сключване на изгодни сделки и подписване на договори.  

Козирог 

Вторник и събота носят успех на Козирога. В тези дни те могат да покажат всичките си най-добри страни, да свършат всичко планирано и да постигнат успех. Тогава имат всички шансове да спечелят голяма сума пари, ако положат малко усилия.

Водолей 

За Водолеите сряда и събота се считат за щастливи дни. Те ще могат да решат всички свои проблеми и да се справят с всяка поставена задача. Ще имат шанс да се издигнат в кариерата и да спечелят уважение сред колегите.

Риби 

За да осъществят всички свои идеи и да решат най-важните си въпроси, Рибите трябва да действат или в понеделник, или в петък. В тези дни те ще бъдат по-уверени в себе си и ще могат да постигнат повече. В тези дни могат да отделят повече време и на любимото си занимание и да получат истинско удоволствие от него. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай