Мъка: Ще забият нож в гърба на 2 зодии през юли

Мъка: Ще забият нож в гърба на 2 зодии през юли

Важно е да внимавате, защото звездите обещават да ви предадат

Астролозите посочиха кои две зодии няма да имат никакъв късмет през юли месец. Според специалистите те трябва да са особено внимателни и да се пазят.

Тези 3 зодии имат невероятнаинтуиция

Звездите и планетите явно ще ги предадат през идните дни, защото ги чака нож в гърба. Според прогнозите те ще бъдат предадени от приятели, роднини и дори бизнес партньори.

4 зодии ги очакват безпрецедентни постижения през ноември

Важно е да имате едно наум и да сте по-мнителни от всякога, опасностите дебна навсякъде, а от този удар ще се съвземете трудно, добавят астролозите.

Близнаци

Трябва да се пазите от недоброжелатели на работното място. Някои ваши колеги се дразнят на успехите ви и може да се опитат да ви спънат. Астролозите предупреждават, че подлата постъпка ще дойде от човек, за когото не сте и подозирали.

През юли той ще свали маската си и ще ви даде най-важният урок на живота – опит.

Водолей

Вие няма да имате късмет в личния си живот. Може случайно да разберете за предателство от страна на любимия си човек. Това ще бъде истински шок за вас, защото сте си мислели, че сте идеалната двойка. Не изпадайте в депресия, а анализирайте поведението си. Съберете парчетата и дайте време на раната да зарасне. Имате цял живот пред себе си и най-доброто предстои./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Олив Ойл

Олив Ойл 17.07.2022 3:46

Невъзможно. Водолеят живее в бъдещето, а никой не може да го догони там, камо ли му забие нож Пък и хич не му пука.

Баба ми

Баба ми 17.07.2022 10:32

На баба ми путката яж

Име

Име 17.07.2022 20:57

Име

Фий6

Фий6 17.07.2022 21:29

Да ми лапите кура фмирисан...

Баси

Баси 20.07.2022 16:37

Господ гледа и дава на всеки заслуженото. Без да се бавим обаче , защото вече тоя урок съм го научила ... И ми писна от БОКЛУЦИ , колкото - толкова , ПРАВИМ ГО МАЗАЛО , ДА НЕ СЛАГА МАСКИ ПОВЕЧЕ.ПС - И ЗАЩОТО Е ПРЕЗ РАБОТНО ВРЕМЕ МЕН МЕ УВОЛНЯВАТ , А БОКЛУКЪТ ОСТАВА.БАСИ ЯКОТО......