logo

Мъжете от тези 3 зодии ще превърнат живота ви в ад

Мъжете от тези 3 зодии ще превърнат живота ви в ад

Хороскопите са доста уклончива "наука", която въпреки това успява да даде много просто и точно описание на всеки характер. Днес ще ти разкажем с кои мъже е най-трудно да изградиш връзка според техния зодиакален знак.

В Топ 3 на най-трудните мъже, към които е почти невъзможно да се намери подход и да се приемат недостатъците им, са представителите на зодиите Рак, Водолей и Козирог. 

Рак

Мъжът Рак не обича да носи отговорност, да носи отговорност и още веднъж - да носи отговорност. За него идеалната жена е мъж в пола,  човек, който винаги ще поеме отговорност и ще реши всички важни въпроси вместо него. Най-често Раците искат точно тази жената, с която ще се чувстват като зад "каменна стена".

Водолей  

Водолеите се въодушевяват много, особено когато става въпрос за създаване на непоносима атмосфера вкъщи. Те лесно печелят жените си. Водолеите са надарени с развинтена фантазия и винаги могат да изненадат половинката си както идеалната среща, така и с красиви рога. А сценариите им никога не се повтарят. 

Козирог  

Козирозите са влюбени в себе си. Заедно с егоизма те притежават и невероятно ранима душа, което може да предизвика проблеми в общуването. Освен това, те обичат да изискват много от околните, но не и от себе си. 

Козирозите са защитници на принципите и обичат да се обръщат с другите с пренебрежение. Но е много лесно да ги пречупите. И най-малкото несъгласие с желанията им може да ги доведе до истерия. /jenata.blitz.bg

 

Коментирай