logo

Павел Глоба посочи зодиите, които е най-добре да забравят за кредити

Павел Глоба посочи зодиите, които е най-добре да забравят за кредити

По-добре е да разчитат само на собствените си приходи и да бягат от банките като дявол от тамян

Понякога се случва така, че колкото и усилено да работим, парите не ни достигат. И се налага да потърсим финансова помощ от приятели или специализирана институция. 

Взимането на пари назаем обаче не е препоръчително за всички. Поне така казва известният руски астролог Павел Глоба.

По думите му представителите на четири зодиакални знака изобщо не трябва да теглят кредити. По-добре е тези зодии да разчитат само на собствените си приходи и да бягат от банките като дявол от тамян, казва той. 

Зодии, които никога не трябва да работят заедно

Ето за кои представители на Зодиака става въпрос:  

Рак  

За хората, родени под този зодиакален знак, взимането на решения винаги е трудно. Те се съмняват дълго време и в резултат на това изборът им често е грешен.

Например, когато кандидатствате за заем, банковият служител с лекота ще му пробута всякакви глупости при условия, които са изгодни само за банката, а след това Ракът се оказва в дългогодишно робство.

Близнаци

Близнаците не умеят да изкарват добри пари.

Внимавайте много с тези зодии! Ядосате ли ги - става страшно

Оказва се, че представителят на този знак взима заем от банката, изхарчва го и няма с какво да го изплаща. Така попада в черния списък на неплатежоспособните с всички произтичащи от това последици.

Риби

Представителите на този знак никога не успяват да се вместят в бюджета си и да не харчат повече, отколкото печелят. В резултат на това затъват в дългове към познати и банки.

Астрологът съветва Рибите да се справят без ипотека, защото в кожата на вечния длъжник ще им бъде много некомфортно.

Стрелец

Като цяло Стрелците никога не са уверени във финансовите си доходи. Тъй като парите винаги не им стигат, те това отиват в банката и взимат липсващата сума на кредит.

Много внимавайте с тези 3 зодии и любовта с тях

Искат най -доброто, но се оказва обратното. Ситуацията само се влошава и се превръща в безкрайно дългово робство, чийто край не се вижда. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай