logo

Павел Глоба вещае огромно разочарование за 3 зодии

Павел Глоба вещае огромно разочарование за 3 зодии

По думите му, месец май ще им донесе само проблеми и провали

Със сериозни проблеми ще се сблъскат три зодиакални знака през май. Това става ясно от прогнозата на известният руски астролог Павел Глоба. 

По думите му месецът ще им донесе само разочарования и провали и всичко, с което се захванат, ще приключва с неуспех. 

Ето ги и най-големите каръци на май: 

Лъв

Месецът няма да е сред най-добрите за Лъвовете. Представителите на този знак имат влиятелни конкуренти, с които ще трябва да се борят за мястото си под слънцето.

Кошмари и проблеми за 4 зодии през май

Звездите не препоръчват на Лъвовете да сключват сделки и да се опитват да правят нещо, което не е по силите им. Ще се наложи да преценяват възможностите си обективно и да се подготвят за всякакви неочаквани ситуации. 

Скорпион

За представителите на този зодиакален знак май ще започне с упорита работа. Върху плещите им ще се стоварят много различни казуси и задачи, чието решение няма да донесе нито удовлетворение, нито награда.

Скорпионите ще бъдат затрупани от монотонна и скучна работа. Звездите съветват представителите на знака да не се суетят и да опитат да си почиват повече. В противен случай може да навредят значително на здравето си. 

Стрелец

Звездите съветват Стрелците да съберат сили, да се отърват от всички съмнения и да поемат инициативата. Предстоят много неуспехи, които трябва да посрещнат с достойнство.

Без да искат, представителите на тази зодия могат да се сдобият с много врагове. Въпреки това Павел Глоба ги съветва да не падате духом, а да се запасят с търпение и вяра в доброто. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

anonimen

anonimen 10.05.2023 18:35

ne se borim nekoi hitrec se bori ne si rabotim i vkasti koito iska da si se bori na nas nekoi takiva oponenti ni ybiha jivta sato odavna sam spryal da se borya prosto zabava