logo

Съдбовни промени за 2 зодии през май

Съдбовни промени за 2 зодии през май

Животът им може да се промени значително и драстично

Астролозите вече са готови с хороскопа си за май. Любимият на много хора месец, който е и последният пролетен, обикновено е свързан с куп забави и положителни емоции, въпреки дъждовното време. 

Кошмари и проблеми за 4 зодии през май

Според експертите именно през него животът на представителите на два зодиакални знака ще се промени драстично и значително и е много важно най-вече как те ще се адаптират към тези промени. 

Според експертите останалите знаци от зодиака няма да усетят така движението на планетите, но всичко, което се случва във Вселената ни, ще се отрази осезаемо на представителите на две зодии.

Лъв

Лъвовете ще получат нов приток на енергия, вдъхновение и мотивация, ако са творчески ангажирани, то тогава може да стигнат големи върхове. 

През май може да има и големи промени в личния им живот. Самотните Лъвове могат да намерят сродната си душа, а тези, които от дълго време са във връзка, да получат предложение за брак и да разберат за попълване на семейството. Звездите все пак ви напомнят да не бързате, а да се оставите в ръцете на Фортуна. 

Козирог

Дълго време Козирозите бяха в меланхолично състояние и това не им позволяваше да се изправят и да си поемат дълбоко въздух. От 1 май това им състояние остава зад гърба им.

Хората, които са ви предали, ще изчезнат тотално от живота ви. Освен това ще ви се отворят нови възможности, перспективи и ще завалят примамливи предложения. 

Звездите съветват да не губите нито една минута и да се постараете да хванете късмета си за опашката, защото в момента идва време, когато всички врати за вас ще са отворени. Такъв късмет е изключително рядък. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай