logo

Тамара Глоба: Тежки изпитания за 3 зодии до дни

Тамара Глоба: Тежки изпитания за 3 зодии до дни

В това доста трудно време ще става все по-мъчно да се справят със задачите, които доскоро са им изглеждали лесни за изпълнение

Октомври ще накара всеки един от нас да активизира максимално усилията си на всички фронтове, във всички посоки и там, където интересите му са най-пряко засегнати. Това сочи прогнозата за месеца на астроложката Тамара Глоба.

По това време ще бъдем особено активни, ще се стремим да завършим това, което сме започнали по-рано, да се освободим от всички проблеми, които пречат на личния или професионалния ни живот, и да продължим напред към нови цели. 

Как и на кой ще му се получат нещата е друг въпрос. Факт е, че през месеца всички ще бъдат настроени за максимални резултати и ще се стремят да реализират всичките си възможности.

Есенният октомври, от една страна, е обещаващ, но от друга страна - малко обнадеждаващ месец, който за някои ще отвори прозорец, но за други ще го затвори. 

Особено трудно ще е да се докажете там, където се очаква засилена конкуренция. Условията ще бъдат усложнени от нещо или някой и ще се появят нови препятствия.

Павел Глоба: 3 зодии удрят джакпота през октомври

В това доста трудно време ще става все по-мъчно да се справяте с онези задачи, които доскоро са изглеждали лесни за изпълнение.

Овен 

Ще преживеете някакъв объркващ период с най-непредсказуеми последствия, неочаквани развръзки и обрати. Нещо или някой ще създаде изкуствени или естествени бариери на пътя ви. Веднага щом се справите с един проблем, ще се появява друг.

Като цяло, макар и нестабилен, октомври ще протече доста гладко, освен ако не ви кара постоянно да сте в напрежение. Особено трудна се очертава последната седмица на месеца. Тя допълнително ще усложни положението ви. Най-добре е да се откажете от всякакви инициативи.

Телец

През първите две трети от месеца, подобно на известния Дон Кихот от Ла Манча, ще се борите с незначителни проблеми, които за него нямат никаква стойност. Те просто ще ви принудят да губите ценно време за безполезни неща.

Пригответе се за третото десетдневие на октомври. Тогава всичко ще е на ваша страна. Ще можете да поемате задачи с всякаква сложност. 

Не бързайте със заключения относно личния си живот. Всичко може да се промени - както вашето мнение, така и обстоятелствата или някои условия.

Близнаци 

Ако напоследък нещо в живота ви не върви по план, трябва да промените мисленето си, да започнете да действате по различен начин и да подходите към проблемите от различен ъгъл. Октомври е много подходящ за деловите представители на знака. Много от нещата, с които се заемат, ще се окажат успешни. 

3 зодии ще се къпят в пари през октомври

Това, за което трябва да се тревожите в работата си, са "острите ъгли", които трябва да се избягват. Опитайте се да не влизате в конфликти с колегите, а в случай, че такъв назрява, независимо какъв е въпросът, не си струва да изостряте ситуацията до краен предел, съветва Глоба. 

Рак

Ще трябва да използвате максимално всички минимални възможности, които ще ви бъдат предоставени през първата половина на месеца и не бива да разчитате на повече.

Непривлекателните условия на този период ще бъдат допълнително усложнени от лошото настроение на онези представители на знака, за които преходът от лято към зима често влияе на общото им състояние.

От 20-о число на месеца всичко ще започне да става много по-лесно, нещо ще ви помогне да се ободрите и да станете по-активни.

Тези, които все още търсят любовта, през октомври е по-добре да разчитат на реална среща, отколкото да се надяват на успешно търсене във виртуалното пространство. Именно личният контакт ще им донесе късмет.

Лъв 

Лидерските качества, жизнеността и решителността ви ще са ви от голяма полза през октомври. Предстои ви напрегната работа за постигане на желаните резултати.

Най-добрият период за нещо ново, за всякакви нови начинания е първата половина на месеца. Безспорен успех в този момент ще постигнат онези, които изкарват прехраната си с творчество и изкуство, политиците и обществените личности. Те определено ще имат късмет.

Дева

Това, което не бива да правите през октомври, е да бързате, както и да поемате твърде много задължения, особено в интервала до третата декада на месеца. Очертава се доста труден момент и е важно да следите здравето си, както и натоварванията, които поемате. Няма как изкарате пари от всичко, не го забравяйте! 

Укрепете връзките си навсякъде, където имате интерес, особено в работата, избягвайте недвусмислени ситуации, не взимайте страна в работен конфликт.

Драматични промени в живота на 2 зодии през есента

Не забравяйте за тези, които са близо до вас, помислете за тях и техните проблеми. Поддържайте връзка и с тези, които някога са ви помогнали. Неблагодарността е лошо качество, както и да не се притечеш навреме на помощ на приятел или бивш партньор. Докажете, че не сте от хората, които забравят доброто!

Везни 

За активните представители на знака октомври е почти последния шанс за годината да се покажат в най-добрата си светлина и да постигнат максимума за себе си.

Първата и втора декада на месеца ще ви позволят да поемете максималния полезен товар. По това време трябва да се откажете от всичко незначително. 

Съсредоточете се изцяло и напълно върху това, което е най-важно за вас, стартирайте обещаващи проекти, решете онези въпроси, които са важни, но по-рано и по някаква причина са били отложени.

Използвайте шанса си! В бъдеще само ще си благодарите, че не сте били твърде мързеливи, а сте се възползвали максимално и сте проявили инициатива.

Скорпион 

Решавайте търпеливо проблемите си до третата декада на месеца. Изключете всички рискове в този период от време, особено тези, свързани с финансови инвестиции. В бъдеще онези, които се занимават с бизнес, ще могат да станат по-активни и да проявят инициатива по всякакви въпроси.

През октомври може да започнете (подновите) политическата си дейност, да водите активна агитационна кампания. Времето е подходящо и за социални дейности. 

Чувствайте се свободни да правите големи покупки, но за лична употреба. Може да инвестирате в бизнес, но само с дялово участие. 

Необвързаните Скорпиони е най-добре да търсят своята половинка в реалното пространство, на места, които често посещават.  

Стрелец

Няма нужда да чакате нещо специално от октомври, но с необходимата активност определено ще запишете есенния месец като актив, защото ще постигнете целите, към които ще се стремите. Първата половина на месеца се очертава като най-обещаващ период за вас.

Тамара Глоба: 3 зодии ще се радват на невиждан късмет и ще жънат успехи през 2022-ра

Втората половина не е подходяща за начинания, а за изглаждане на вече започнати неща, решаване на текущи, а не на дългосрочни въпроси.

Козирог  

Чак в третата декада на месеца ще успеете да получите всичко, което желаете и към което се стремите. Именно тогава ще се отвори пътят към успеха. 

Личният живот на семейните представители на този земния знак в даден момент може да спре, отношенията ще се нажежат, взаимното разбирателство ще изчезне. 

Причината е банална и добре известна - просто не сте на на нивото на партньора си и неговите интереси, а есенният период с нестабилното му настроение само ще изостри отдавна натрупалите се ваши претенции.

Отдалечете се от стандартите, действайте с въображение, използвайте нестандартно мислене, за да постигнете повече. Ако запазите възгледите си и действате по стария начин, няма да успеете да постигнете нищо значимо!

Водолей 

Пътят към успеха и собственото ви благополучие лежи изцяло на съвестта ви или по-скоро на нежеланието ви да се размърдате, да се заемете с нещата с пълна отговорност. Мързеливото състояние, в което прекарвате по-голямата част от живота си, е най-големият ви проблем. 

През октомври, и особено в първата му половина, всичко ще бъде на ваша страна, никой и нищо няма да пречи на нещата, с които се заемате. 

Късметът в този момент ще бъде на ваша страна, но дали ще се заемете с решаването на необходимите въпроси и с нещата, които ще ви донесат пари, зависи само и единствено от вас. 

Риби 

Месецът няма да внесе яснота по отношение на бъдещето. Почти през целия период ще бъдете в неизвестност и няма да сте наясно къде точно може да блеснете, с какво да се захванете и откъде да го започнете.

Най-важното е да не правите глупости и да не предприемате необмислени стъпки, които ще доведат до нежелани последици и ще влошат положението.  

Действайте разумно и чакайте по-благоприятен сценарий, който се очаква към последната седмица на месеца. Тогава нещата ще започнат да се изясняват, условията ще започнат да се променят.

Най-голям успех могат да постигнат тези, които не се занимават с търговска дейност, а с такава, която не осигурява преки финансови приходи.

През този преходен месец ще могат да се докажат политици и общественици, както и тези, които предоставят посреднически услуги. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

  

Коментирай